Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur / przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte / dbałość o miejsce pracy / estetyczne serwowanie dań / po
2025-01-27 18:41:49ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Dozorowanie prac maszyn i systemów należących do obszaru pieczenia oraz uzupełnienie ichbraków - Obsługa maszyny produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Ustawianie parametrów maszyny - Wykonywanie prac produkcyj
2025-02-18 15:30:20Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Kontrolowanie prac maszyn i systemów należących do obszaru pieczenia oraz uzupełnienie ichbraków - Obsługa maszyny produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Wykonywanie prac produkcyjnych WYMAGANIA: - Doświadczeni
2025-02-15 22:30:13Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Planowanie, organizowanie i nadzorowanie pracy zespołu - Koordynacja i realizacja procesów produkcyjnych - Zapewnienie ciągłości pracy oraz terminowej realizacji zleceń - Monitorowanie jakości wykonywanych prac oraz zgodnośc
2025-02-15 07:30:13REKORD Hale Namiotowe Sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie kuchnią hotelową i a'la carte. - Organizowanie pracy personelu pracującego na kuchni. - Współpraca z dietetykiem. - Współpraca przy organizacji eventów i imprez okolicznościowych. WYMAGANIA: - Aktualna książeczka
2025-02-14 15:30:22BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM...Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków / bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni / utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni / przygotowanie półproduktów a’la carte Wymagania:Wy
2025-01-27 18:41:49Zakres obowiązków:efektywna sprzedaż i sprzedaż sugerowana propozycji z karty menu, przyjmowanie i rozliczanie płatności, współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień, obsługa gości restauracji i możliwych imprez okolicznościowyc
2025-01-21 18:41:20Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pra
2025-02-13 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków typu sushi. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętności kulinarne, praca w zespoleInne wymagania: Mile widziane doświadczenie w przygotowywaniu sushi lub i
2025-02-12 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw wg receptury baru, wydawanie przygotowanych potraw oraz utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: przygotowywanie potraw kuchni k
2025-02-12 18:41:44Twój zakres obowiązków, Restauracja Włoski Wół w Zwierzyńcu zatrudni na stanowisko PIZZER., Zapewniamy umowę o pracę, posiłki pracownicze oraz pracę w młodym zespole., Więcej informacji udzielimy w wiadomości prywatnej., CV prosimy składać w..
2025-01-27 12:41:03Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań, obsługa maszyn i urządzeń na stanowisku pracy, przygotowywanie półproduktów kulinarnych, dbanie o czystość i porządek na stanowisku, przyjmowanie dostaw produktów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcen
2025-01-20 18:41:32Witam Poszukiwany jest kucharz- pizzermen (kobieta czy mężczyzna nie ma znaczenia liczy się chęć i zaangażowanie do pracy) na Staż. Napewno potrzebna jest ważna książeczka sanepidowska, doświadczenie dobrze widziane lecz wszystkiego cię nauczymy
2025-01-10 17:58:49Przyjmiemy do pracy na stanowiska: • kucharz samodzielny - wymagane doświadczenie • pomoc kuchenna z możliwością przyuczenia na stanowisko kucharza samodzielnego - doświadczenie niewymagane Oferta dla osób pełnoletnich. Szczegółowych informacji
2024-12-03 19:14:14Opis zadań:1. Zapoznanie z organizacją pracy w Zajezdzie Piotr oraz przepisami BHP.2. Zapoznanie z organizacją pracy w kuchni:- zapoznanie z kartą restauracji przygotowywanie dań z meni,- zapoznaie z urządzeniami : wyparzarka naczyń, obieraczką
2025-02-14 18:41:41Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań gorących oraz dań na zimno Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)Uprawnienia: samodzielność na stanowisku pracyWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodo
2025-01-16 18:41:36Wymagane doświadczenie na stanowisku Wymagane: pracowitość, uczciwość, umiejętność pracy w zespole. CV z aktualnym zdjęciem oraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji wyślij na adres: e-mail @ lub dostarcz do baru naszeg
2024-11-25 11:02:38Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze. Młodszy Kucharz/Kucharka Miejsce pr
2025-02-18 21:06:35Zatrudnię brygadzistę na pełen etat. Jedna zmiana. Obowiązki: zarządzanie zespołem szwaczek (około 10 osób) , kontrola procesu produkcyjnego,nadzór nad kontrolą jakości, współpraca z właścicielką firmy. Umiejętność: zarządzania, radzenia sobie z
2025-02-18 21:06:35Praca Pracownik gastronomii, EVENT4U, Raciąż
2025-02-18 20:40:02EVENT4UPraca Pracownik restauracji, DAWID ŁOPACZYK "ZŁOTY MANDARYN", Częstochowa
2025-02-18 20:40:02DAWID ŁOPACZYK ZŁOTY MANDARYNZakres obowiązków:samodzielne wykonywanie potraw kuchni polskiej,dbanie o czystosć stanowiska pracy zgodnie z wymogami HCCP Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:Przygotowanie dań z zachowaniem najwyższej starannościPraca w oparciu o recepturyDbanie o stanowisko pracyWspółpraca z obsługą restauracji Wymagania:Inne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w pracy na stan
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:Wykształcenie dowolne, osoba do przyuczenia. Praca od 22:00 do 6:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologicznaWymagany staż pra
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:gotowanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikow
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, stosowanie HACCP, wykonywanie zaleceń kierownika kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemi
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:Wyrabianie ciasta kruchego, odbieranie ciastek z taśmy, pakowanie ciastek Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ ORAZ APARATURY KONTROLNO-POMIAROWEJ W PRODUKCJI WYROBÓW PIEKARSKICH,ROZŁADOWYWANIE TOWARU,MAGAZYNOWANIE,PAKOWANIE,RÓŻNE PRACE PORZĄDKOWE Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:wg potrzeb Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Pracodawca proponuje; elastyczny grafik pracy. Wymagania ; komunikatywność,motywacja do pracy, mile widziane doświadczenie na podobnym
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:Według stanowiska. Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, sumiennośćWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, inneUprawnienia: komunikatywność, moty
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:Praca polegająca na produkcji i sprzedaży wyrobów ciastkarskich, produkcja i sprzedaż lodów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o p
2025-02-18 18:41:35