Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur / przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte / dbałość o miejsce pracy / estetyczne serwowanie dań / po
2025-01-27 18:41:49ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Podawanie asortymentu do mieszalnika - Transport masy do linii produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Obsługa maszyny produkcyjnej - Ustawianie parametrów maszyny - Wykonywanie prac produkcyjnych WYMAGANIA: - D
2025-03-10 22:30:05Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kTwoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-03-10 12:21:06Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-03-10 12:21:06Twoje główne zadania: pakowanie gotowych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur przygotowanie produktów piekarni do sprzedaży współpraca z innymi pracownikami piekarni w zakresie pomocniczych prac produkcyjnych dbałość o porządek i czystoś
2025-03-10 12:18:22Twoje zarobki: 5700-5950 zł brutto ** wynagrodzenie zasadnicze, stawka premii, ekwiwalentyJeśli posiadasz wykształcenie lub doświadczenie na stanowisku Piekarza i chciałbyś się dalej rozwijać w tym zawodzie..
2025-03-06 17:14:53Auchan Retail PolskaZakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków / bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni / utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni / przygotowanie półproduktów a’la carte Wymagania:Wy
2025-01-27 18:41:49Zakres obowiązków:efektywna sprzedaż i sprzedaż sugerowana propozycji z karty menu, przyjmowanie i rozliczanie płatności, współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień, obsługa gości restauracji i możliwych imprez okolicznościowyc
2025-01-21 18:41:20Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującym menuUtrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracyAktywny udział w tworzeniu nowych pozycji menuZarządzanie zapasami i kontrola jakości używanych produktów Wymagania: Wynagrodzen
2025-03-03 18:41:48Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań, obsługa maszyn i urządzeń na stanowisku pracy, przygotowywanie półproduktów kulinarnych, dbanie o czystość i porządek na stanowisku, przyjmowanie dostaw produktów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcen
2025-03-03 18:41:43Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków typu sushi. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: praca w zespole, umiejętności kulinarneInne wymagania: Mile widziane doświadczenie w przygotowywaniu sushi lub i
2025-02-12 18:41:44Witam Poszukiwany jest kucharz- pizzermen (kobieta czy mężczyzna nie ma znaczenia liczy się chęć i zaangażowanie do pracy) na Staż. Napewno potrzebna jest ważna książeczka sanepidowska, doświadczenie dobrze widziane lecz wszystkiego cię nauczymy
2025-01-10 17:58:49Opis zadań:1. Zapoznanie z organizacją pracy w Zajezdzie Piotr oraz przepisami BHP.2. Zapoznanie z organizacją pracy w kuchni:- zapoznanie z kartą restauracji przygotowywanie dań z meni,- zapoznaie z urządzeniami : wyparzarka naczyń, obieraczką
2025-02-14 18:41:41Wymagane doświadczenie na stanowisku Wymagane: pracowitość, uczciwość, umiejętność pracy w zespole. CV z aktualnym zdjęciem oraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji wyślij na adres: e-mail @ lub dostarcz do baru naszeg
2024-11-25 11:02:38Szukamy pracownika na stanowisko kucharz/pizzer do nowo powstającego zespołu. Wymagania: -mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, -aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych -przygotowywanie posiłków zgodnie z
2025-03-10 21:06:38Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o., poszukuje do swojego zespołu osób na stanowiska: Kucharz/Kucharka - kuchnia zimna Kucharz/Kucharka - kuchnia gorąca Oferujemy: System pracy: 10-12 godzinny 5 x w tygodniu Pracę w hotelu o ugrunto
2025-03-10 21:06:38Zakres obowiązków:•Projektowanie i tworzenie menu, uwzględniające różnorodność dań oraz dostępność sezonowych składników.•Nadzór nad rekrutacją, szkoleniem i zarządzaniem kucharzami oraz pomocniczym personelem kuchennym.•Kontrola zapasów i minim
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:•Praca na różnych stacjach kuchennych w zależności od potrzeb danego dnia lub zmiany.•Posiadanie szerokiego zakresu umiejętności kulinarnych do efektywnej pracy na każdej stacji.•Szybka adaptacja do zmieniających się warunków p
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku we wszystkich pomieszczeniach kuchennych, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształ
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie na stanowisku, książeczka sanepidowska. Wyn
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:Wypiek ciasta. Praca również w soboty i niedziele wg grafików. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Cukiernik*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie branżowe, gastronomiczn
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:przyjmowanie zamówień od gości , przynoszenie gościom zamówionych dań i napojów , zbieranie naczyń ze stołów ,sprzątanie stołów , przekazywanie rachonków oraz przyjmowanie zapłaty, sprzątanie stanowiska pracy , dbanie o nienaga
2025-03-10 18:41:45Zakres obowiązków:przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, praca w zespole.* praca w systemie równoważnym wg indywidualnego grafiku w przedziale czasowym 10:00-22:00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształce
2025-03-10 18:41:45Zakres obowiązków:pomoc przy przygotowaniu dań tradycyjnej kuchni orientalnej: chokken curry, dolma, sarma, manty, wstępna obróbka termiczna warzyw i mięsa. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: bengals
2025-03-10 18:41:45Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: – przygotowywanie dań i potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami– wprowadzanie nowych produktów – nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych – sprzedaż wyrobów garmażeryjnych– obsługa kli
2025-03-10 18:41:44Zakres obowiązków:Obsługa gości w lokalu gastronomicznym. Wymagana dyspozycyjność, kultura osobista, dobry kontakt z klientem, obsługa komputera. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner*Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, g
2025-03-10 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków według wskazanych przepisów, utrzymywanie porządku na kuchni, przestrzeganie zasad BHP. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-15 lub 12-20 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Możli
2025-03-10 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie wyrobów cukierniczych według wskazanych przepisów, utrzymywanie porządku na kuchni, przestrzeganie zasad BHP. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-15 lub 12-20 (zgodnie z grafikiem ustalonym z praco
2025-03-10 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie pieczywa według wskazanych przepisów, utrzymywanie porządku na kuchni, dbanie o jakość wyrobionych produktów, przestrzeganie zasad BHP. Przygotowywanie posiłków według wskazanych przepisów, utrzymywanie porządku
2025-03-10 18:41:44Zakres obowiązków:- przygotowywanie i wypiek pizzy na piecu opalanym gazem i drewnem- przygotowywanie składników- dbanie o czystość miejsca pracy- kontakt z personelem zatrudnionym w kuchni i przełożonymi w języku arabskim, francuskim i angielsk
2025-03-10 18:41:43Zakres obowiązków:praca w kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Refundacja kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobo
2025-03-10 18:41:43