Urokliwe siedlisko „Dańce 91” zlokalizowane na terenie malowniczego Polesia Lubelskiego poszukuje kucharza. Jeżeli gotowanie tradycyjnych dań regionalnych z nutką nowoczesności to Twoja pasja, to jesteś idealnym kandydatem! Chcesz dołączyć do na
2025-03-26 21:06:43Opis zadań:1. Zapoznanie bezrobotnego ze stanowiskiem pracy, jego obowiązkami i uprawnieniami.2. Przeszkolenie bezrobotnego w zakresie BHP i P. POŻ na zasadach przewidzianych dla pracowników.3. Zapoznanie z asortymentem oraz zasadami estetyczneg
2025-03-25 18:41:50Zakres obowiązków:Zakres obowiązków:pomoc przy obsłudze kas samoobsługowychobsługa klienta zgodnie z wewnętrznymi proceduramiutrzymanie czystości w miejscu pracydbanie o ekspozycję towarów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze
2025-03-12 18:41:48Opis zadań:1. Obsługa klientek indywidualnych w zakresie doboru i sprzedaży odzieży damskiej.2. Przyjmowanie i rozkładanie towaru.3. Otwieranie i zamykanie sklepu.4. Sporządzanie zamówień towarów.5. Kompletowanie i porządkowanie dokumentów związ
2025-03-10 18:41:42Dla lidera branży RTV/AGD/IT poszukujemy: Doradcy Klienta Dołącz do nas i zostań Expertem Zakres obowiązków - dobór produktów do potrzeb klientów - zapewnienie kompleksowej obsługi poprzez polecanie akcesoriów oraz usług dodatkowych - prowadzeni
2025-01-14 15:07:13Praca szuka człowieka! Szukamy kierownika na sezon letni od końca czerwca, Praca na stanowisku kierowniczym w małej gastronomi nad jeziorem w Okunince. Praca bez zakwaterowania. Proszę o kontakt telefoniczny udzielę więcej informacji
2025-01-07 14:19:03Opis zadań:układanie menu, przygotowywanie dań, zamawianie towarów(godz. pracy 8:00 - 16:00) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: kominukatywność, umiejętność pracy w zespole Stypendium brutto: 1 994,4
2025-03-25 18:41:50Informacje podstawoweMiejsce pracy: Armii Krajowej 5, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieZakres obowiązków: Prace związane z obsługą maszyn do mycia naczyń, czyszczenie sztućców i zastawy, dbałość o czystość, właściwy stan sanit
2025-03-30 11:00:53P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIOpis stanowiska Obsługa klientów restauracji zgodnie ze standardami jakości. Współpraca z personelem kuchni i baru. Znajomość menu i rekomendowanie dodatkowych propozycji. Utrzymanie czystości na miejscu pracy
2025-03-30 09:14:02Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw i wydawanie dań. Zarządzanie gospodarką magazynową. Przestrzeganie przepisów sanitarnych znajomość systemu HACCP. Znajomość kuchni polskiej oraz innych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średn
2025-03-28 18:42:08Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw i wydawanie posiłków. Prowadzenie gospodarki magazynowej, przestrzeganie przepisów HACCP. Znajomość kuchni polskiej oraz innych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia:
2025-03-28 18:42:08Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw wietnamskich dla klientów, na miejscu i na wynos. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pozostali kucharzeWykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: wietnamski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C1
2025-03-28 18:42:08Zakres obowiązków:Łączenie przypraw orientalnych oraz sporządzanie potraw orientalnych, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o czystość na stanowsku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Książeczk
2025-03-28 18:42:08Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymaga
2025-03-28 18:42:08Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze
2025-03-28 18:42:08Opis zadań:wg programu stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: umiejętnośc obsługi kasy fiskalnej Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie p
2025-03-28 18:42:08Zakres obowiązków:Przygotowanie dań typu shishi. Przygotowywanie składników (krojenie warzyw, ryb, awokado), gotowanie i doprawianie ryżu, przygotowanie i wymiana pojemników gastronomicznych, uzupełnianie stanowisk kucharzy, przygotowywanie nori
2025-03-27 18:41:52Zakres obowiązków:- utrzymywanie porządku na sali,- doradzanie klientom w wyborze potraw i przedstawianie menu,- sporządzanie rachunków,- przyjmowanie płatności,- dbanie o odpowiedni wizerunek rstauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształce
2025-03-27 18:41:52Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań kuchni hinduskiej.Miejsce pracy:ul. Rynek 5, 20-111 Lublinul. Rybna 2, 20-114 Lublinul. Dolińskiego 2 lok.U8, 20-128 Lublin Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: brak lub niepełne pods
2025-03-27 18:41:51RACUJ Z NAMI! Jeśli szukasz pracy na stałe, zaaplikuj na nasze ogłoszenie, przedstawimy Ci ofertę pracy w naszym zespole, w którym możesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi. Dołącz
2025-03-27 09:36:20McDonald's PolskaPRACUJ Z NAMI! Jeśli szukasz pracy na stałe na zmianie nocnej, zaaplikuj na nasze ogłoszenie, przedstawimy Ci ofertę pracy w naszym zespole, w którym możesz pracować w miejscu uwielbianym prze
2025-03-27 09:36:20McDonald's PolskaOpis zadań:wg programu stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduM
2025-03-26 18:41:46Zakres obowiązków:- Obróbka warzyw i owoców oraz gastronomiczna obróbka mięsa- Pomoc kucharzom w bieżących zadaniach- Utrzymywanie porządku i czystości w kuchni- Zmywanie naczyń i dbanie o higienę stanowiska pracy- Współpraca z zespołem kuchni w
2025-03-26 18:41:46Zakres obowiązków:- Zarządzanie zespołem kelnerów i organizacja ich pracy- Dbanie o najwyższą jakość obsługi gości- Nadzór nad przestrzeganiem standardów restauracji- Współpraca z kuchnią oraz działem administracyjnym- Kontrola stanów magazynowy
2025-03-26 18:41:46Zakres obowiązków:pomoc w sporządzaniu posiłków wg poleceń kucharza, pomoc kucharzowi w wydawaniu posiłków, dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchennych, zmywalni i pomieszczeniach pomocniczych, utrzymywanie w czystości naczyń, garnków, narzęd
2025-03-26 18:41:46Twoje główne zadania:obsługa Gości Restauracji i serwowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami jakości obsługistała współpraca z zespołem kuchni, baru itd.znajomość karty menu i proponowanie dodatkowych potraw/napoidbałość o czystość i
2025-03-26 11:54:24Browar Restauracyjny Brofaktura w Siedlcach