Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, krojenie i obieranie warzyw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: dobra organizacja pracy, umiejętności gastronomiczneInne wymagania: Chęć do pracy. Wynagrodzenie bru
2024-11-18 18:41:46Zakres obowiązków:Obsługa klienta w restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętność pracy w zespole , komunikatywnośćInne wymagania: Mile widziane doświadczenie na stanowisku. Wynagrodzenie brutt
2024-11-12 18:41:34Zakres obowiązków:Obsługa klienta, serwowanie potraw i napojów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętności kelnerskie, staranność, dobry kontakt z klientemWymagania dodatkowe: Język: angielski, w mowie
2024-11-06 18:41:31Zakres obowiązków:Obsługa kasy fiskalnej i terminala, obsługa klienta, wydawanie posiłków, przyjmowanie zamówień i opłat, dbanie o porządek na sali konsumpcyjnej i w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawni
2024-10-30 18:41:40Zakres obowiązków:Przyjmowanie zamówień, obsługa baru, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: komunikatywność, dobra organizacja pracyInne wymagania: Doświadczenie zawodowe mile widziane. Wynagro
2024-10-28 18:41:40Twój zakres obowiązków, obsługa gości i baru w zakresie przyjmowania i serwowania napoi, , współpraca z zespołem i współtworzenie karty drinków i napoi, , obsługa kasowa gości (POS, terminal kart płatniczych, terminale zamówień), , rozliczanie..
2024-10-21 20:40:04Twój zakres obowiązków, wykonywanie drobnych prac kuchennych, , obróbka mięsa i warzyw, , praca na zmywaku,, dbałość o utrzymanie w czystości i bezpieczeństwie stanowiska pracy, , przestrzeganie zasad higieny, , przestrzeganie systemu HACCP oraz..
2024-10-15 12:40:54Artler spółka z ograniczoną odpowiedzialnością28 - 29 zł/godzina
2024-10-04 12:37:04AMREST Sp. z o. oZakres obowiązków:Przygotowywanie dań, obsługa maszyn i urządzeń na stanowisku pracy, przygotowywanie półproduktów kulinarnych, dbanie o czystość i porządek na stanowisku, przyjmowanie dostaw produktów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: z
2024-09-09 18:41:12Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań z karty menu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: osoba kreatywna, umiejętność pracy w zespole , komunikatywność, umiejętności gastronomiczneInne wymagania: Doświadczenie
2024-11-06 18:41:31