Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2024-10-16 10:10:05Aktualnie do nowo otwieranej Restauracji TOP DRIVE w Siemiatyczach - w galerii handlowej przy ul. 11 Listopada 184 poszukujemy pracowników na stanowisko - Pracownik Restauracji Pracownik restauracji Top Drive Twoje główne zadania:zapewnienie profesjo
2024-10-03 11:00:46P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIAktualnie do nowo otwieranej Restauracji TOP DRIVE w Siemiatyczach - w galerii handlowej przy ul. 11 Listopada 184 poszukujemy pracowników na stanowisko - Pracownik Restauracji Pracownik restau
2024-10-02 12:36:14PHU Topaz Sp. z o.oOpis zadań:W/G PROGRAMU STAŻU Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,4 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsc
2024-08-23 18:41:51Opis zadań:W/G PROGRAMU STAŻU Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,4 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsc
2024-08-23 18:41:51Twoje główne zadania: produkcja i pieczenie chlebów, bułek i innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych dbałość o wysoką jakość produktów przygotowywanie surowca na następną zmianę/dzień współpraca z i
2024-10-17 08:32:23Twoje główne zadania: Produkcja i pieczenie różnych wyrobów piekarniczych zgodnie z procedurami. Obsługa maszyn piekarniczych. Utrzymanie wysokiej jakości produktów oraz czystości w miejscu pracy. Przygotowywanie materiałów na kolejne zmiany. Współpr
2024-10-12 08:30:02Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami realizacja przydzielonych zadań w kuchni efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o j
2024-10-11 12:00:55Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów Piekarni przy zapewnieniu właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji planowanie produkcji i harmonogr
2024-10-11 08:21:14Zakres obowiązków:obróbka wstępna warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków, porcjowanie, asystowanie kucharzowi w jego pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o
2024-10-08 18:41:46