Zakres obowiązków: zapewnienie wysokiej jakości obsługi kelnerskiej i barmańskiej przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w poszczególnych punktach sprzedaży gastronomicznej przestrzeganie norm i standardów HACCP utrzymanie czystości
2024-10-21 10:52:46Zakres obowiązków: obsługa klientów w punktach sprzedaży gastronomicznej obiektu zapewnienie wysokiej jakości obsługi barmańskiej przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w poszczególnych punktach sprzedaży gastronomicznej przestrzegan
2024-10-21 10:52:45Zakres obowiązków: dbałość o zadowolenie gości i wizerunku Resortu dbałość o czystość i porządek obiektu codzienne sprzątanie pokoi hotelowych współpraca z innymi działami pomoc gościom hotelowym Wymagania: komunikatywność i dokładność miła apar
2024-10-21 10:52:43Zakres obowiązków: pomoc w przygotowywaniu posiłków przestrzeganie systemu HACCP dbanie o czystość i higienę pracy zmywanie naczyń Wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych podstawowa wiedza z zakresu HACCP dobra orga
2024-10-21 10:52:17Zakres obowiązków: zapewnienie wysokiej jakości obsługi kelnerskiej i barmańskiej przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w poszczególnych punktach sprzedaży gastronomicznej przestrzeganie norm i standardów HACCP utrzymanie czystości
2024-10-21 10:52:46Zakres obowiązków: obsługa klientów w punktach sprzedaży gastronomicznej obiektu zapewnienie wysokiej jakości obsługi barmańskiej przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w poszczególnych punktach sprzedaży gastronomicznej przestrzegan
2024-10-21 10:52:45Zakres obowiązków: dbałość o zadowolenie gości i wizerunku Resortu dbałość o czystość i porządek obiektu codzienne sprzątanie pokoi hotelowych współpraca z innymi działami pomoc gościom hotelowym Wymagania: komunikatywność i dokładność miła apar
2024-10-21 10:52:43Zakres obowiązków: pomoc w przygotowywaniu posiłków przestrzeganie systemu HACCP dbanie o czystość i higienę pracy zmywanie naczyń Wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych podstawowa wiedza z zakresu HACCP dobra orga
2024-10-21 10:52:17Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wymagania inne: zgodnie z zawodem; system czasu pracy: praca od środy do niedzieli, pn, wtorek">
2025-01-14 10:21:03Zatrudnię kucharza/ kucharkę - żywienie zbiorowe. Praca w Ustce
2025-01-13 23:27:01Twój zakres obowiązków: *dbałość o jakość przygotowywanych potraw *kontrola stanów magazynowych pod kątem śniadań *przestrzeganie standardów ośrodka i jakości przygotowywanych potraw *przestrzeganie zasad higieny, dobrej praktyki produkcyjnej i
2025-01-13 21:07:16Oczekiwania: udokumentowana wcześniejsza praca na stanowisku kucharza dyspozycyjność ( praca w systemie zmianowym i w weekendy ) bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętności pracy zarówno indywidualnej..
2025-01-12 18:53:36Baltic Korona RestaurantTwój zakres obowiązków, Praca w cateringu dietetycznym Fatway. Szukamy osoby z doświadczeniem w gastronomii minimum 2-3 lata. Osób bez doświadczenia nie przyjmujemy. Charakter kuchni: zakładowy. Zakres obejmuje przygotowanie produktów, wykonie..
2025-01-12 18:40:05Twój zakres obowiązków, Praca w cateringu dietetycznym Fatway. Szukamy osoby z doświadczeniem w gastronomii minimum 2-3 lata. Osób bez doświadczenia nie przyjmujemy. Charakter kuchni: zakładowy. Zakres obejmuje przygotowanie produktów, wykonanie..
2025-01-10 20:40:04Zakres pracy. Sprzątanie pokoi korytarzy urządzeń sanitarnych. W okresie od połowy czerwca do połowy sierpnia
2025-01-10 18:41:38Zakres obowiązków:SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE NA STRONIE http://slupsk.szkolapolicji.gov.pl/ W ZAKŁADCE "OFERTY PRACY" Praca na czas określony: 02-11.2025Godzina zakończenia pracy: 20:30 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawni
2025-01-09 18:41:24Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: zgodnie ze..
2025-01-08 10:21:05Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:książeczka..
2025-01-08 10:21:05Zakres obowiązków:dbanie o czystość w pokojach oraz pomieszczeniach ogólnodostepnych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposó
2025-01-07 18:41:27Zakres obowiązków:przyjmowanie rererwacji telefonicznych oraz emailowych,meldowanie i wymeldowywanie gości,rozliczanie gości hotelowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: PAKIET MS OFFICE Wynagrodzenie bru
2025-01-07 18:41:27Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 12-20; okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: książeczka sanitarno-epidemiologiczna Wynagrod
2025-01-07 18:41:18Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dl
2025-01-07 18:41:18Zakres obowiązków:Zgodny z zajmowanym stanowiskiem;Umowa o pracę na okres próbny -3 m-ce Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: II zmiana od godz. 14:00 - do godz. 22:00 Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PL
2025-01-07 18:41:18Zakres obowiązków:pbsługa gości w restauracji,sprzątanie stanowiska pracy,roznoszenie dań Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca
2025-01-03 18:41:36Zatrudnię pomoc kuchenną, praca caloroczna w Ustce, wymagane doświadczenie i badania
2024-12-26 23:27:01Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:książeczka..
2024-12-23 10:21:04Powiatowy Urząd Pracy w..Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw kulinarnych w żywieniu zbiorowym zgodnie z obowiązującymi procedurami i jadłospisem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczneInne wymagania: książeczka zd
2024-12-20 18:41:46Zakres obowiązków:wykonywanie różnych czynności pomocmiczych związanych z przygotowaniem i wstepną obróbką surowców i produktów spożywczych do sporządzania potraw przez kucharza Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe W
2024-12-20 18:41:46Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem, godz. pracy 11-22, okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: książeczka Sanepid Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-12-20 18:41:40Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:wykształcenie zawodowe..
2024-12-19 12:21:03Powiatowy Urząd Pracy w..