Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków tj. sałatki, koktajle, surówki, desery. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Mile widziane doświdczenie i chęć do pracy. Pracodawca nauczy przygotowywania posiłków wymienio
2024-11-07 18:41:47Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie w zawodzie kucharz 1 rok.Wymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 42 PLNSystem wynagradzania:Czaso
2024-11-07 18:41:47Zakres obowiązków:przygotowywanie surowców piekarniczych do procesu produkcyjnego, sporzadzanie ciast, obsługa pieca piekarskiego, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne p
2024-11-04 18:41:45Restauracja „Całkiem Włoska” poszukuje KELNERKI na stałe z doświadczeniem. CV prosimy o przesyłanie na adres: murach.ewelina@wp.pl
2024-10-30 12:20:01Hotel Joseph Conrad w Piszu poszukuję recepcjonisty. Praca w weekendy. Wymagania: znajomość języka angielskiego oraz wysoka kultura osobista. CV prosimy przesyłać na adres recepcja@hotelconrad.pl
2024-10-22 12:20:03Restauracja Smuga Cienia w Piszu, poszukuje osoby do pracy na stanowisku samodzielnego kucharza / kucharki. Wymagane doświadczenie w pracy na kuchni. Praca na stałe, umowa o pracę na pełny etat. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na nasz a
2024-10-11 12:20:02Zakres obowiązków:Przygotowywanie składników, utrzymanie porządku, pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie z wytycznymi kucharza, przyjmowanie dostaw i sprawdzanie jakości oraz ilości dostarczonych produktów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcen
2024-11-19 18:41:54Zakres obowiązków:Wykonywanie czynności produkcyjno-technologicznych związanych z wypiekiem ciast i ciasteczek o różnych gramaturach i kształtach. Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, np. kremów, polew, galaretek, owoców, marmolad, ponczów; Formo
2024-11-13 18:41:50Twój zakres obowiązków, Tworzenie i wdrażanie autorskiego menu, które zachwyci naszych Gości i podkreśli lokalne , smaki., Zarządzanie zespołem kucharskim, motywowanie i rozwijanie talentów kulinarnych., Dbanie o najwyższe standardy jakości potraw..
2024-10-08 12:41:09