Zakres obowiązków:Samodzielny kucharz. Planowanie i opracowanie receptur, przygotowanie potraw, deserów, ciast. Dobieranie surowców i półproduktów połączone z jakościową oceną. Obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców. Praca w hotelu "Perła P
2024-06-28 18:41:47Zakres obowiązków:Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta. Ponoc w przygotowaniu posiłków, dań barowych. Praca od poniedziałku do piątku, 8 godzin dziennie, godziny pracy do ustalenia z pracodawcą. Praca zmianowa w godzinach 9-19. Wymagania:Wymagania
2024-06-21 18:41:32Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowaniu posiłków, obsługa imprez okoicznościowych, przygotowywanie posiłków dla dzieci. Praca od poniedziałku do piątku, 8 godzin dziennie, godziny pracy do ustalenia z pracodawcą. Praca w godzinach 6-20 Wymagania:Wyma
2024-06-21 18:41:32Zakres obowiązków:Zadania:- organizacja pracy zespołu,- tworzenie karty menu,- przygotowanie potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) Wynagrodzenie brutto:
2024-06-03 18:41:33Zakres obowiązków:- przygotowanie posiłków do restauracji i dla gości hotelowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wynagrodzenie brutto: od 18 do 18System wynagradzania:ProwizyjnyRodzaj umowy:Praktyka absolwenckaWymiar etatu:0
2024-06-01 18:41:33