Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gościsanatorium Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o
2025-02-28 18:42:03Zakres obowiązków:obróbka i pomoc w przygotowywaniu posiłków dla pacjentów i gości sanatorium Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni Wynagrodzenie brutt
2025-02-28 18:42:03Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości Sanatorium. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole, dobra organizacja pracyInne wymagania: Wymagana znajomość
2025-02-24 18:41:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Obsługa gośći podczas przyjęć i bankietów - podawanie dań, dbanie o komfort i potrzeby uczestników wydarzeń - Serwowanie napojów i alkoholi zgodnie ze standardami obsługi - Obłsuga śniadań hotelowych - przygotowanie bufetu
2025-03-04 07:30:14Bistro Bianco KruszwicaOpis stanowiska: Zarządzanie hotelową restauracją. Nadzór nad zespołem i szkolenia pracowników. Współpraca z Szefem Kuchni w celu rozwijania menu. Motywowanie zespołu oraz planowanie grafików pracy. Nadzór nad kosztami i dbałość o standardy usłu
2025-03-14 13:25:03Opis stanowiska Sprzątanie pokoi i przestrzeni wspólnych hotelu. Dbanie o czystość sal konferencyjnych. Obsługa pokoi gości według ustalonych standardów
2025-03-10 10:00:02Opis stanowiska Tworzenie i kontrola kosztów menu Przygotowywanie potraw według standardów Zapewnienie wysokiej jakości i świeżości serwowanych dań Zarządzanie zamówieniami, kontrola magazynu i kosztów Współpraca z kierownictwem w zakresie menu
2025-03-15 16:11:03Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gościsanatorium Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o
2025-02-28 18:42:03Zakres obowiązków:obróbka i pomoc w przygotowywaniu posiłków dla pacjentów i gości sanatorium Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni Wynagrodzenie brutt
2025-02-28 18:42:03Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości Sanatorium. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole, dobra organizacja pracyInne wymagania: Wymagana znajomość
2025-02-24 18:41:32Opis zadań:przygotowanie produktów do obróbki termiczne tj. warzywa, mięsaprzygotowanie zupprzygotowanie pizzyprzygotowanie soków, surówekStaż odbywać się będzie w Nowej Wsi Wielkiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stype
2025-02-05 18:41:39Opis zadań:przyjmowanie rezerwacji, meldowanie i wymeldowywanie gości hotelowych, odpowiadanie za maile - zapytania rezerwacyjne, odbieranie telefonów, wprowadzanie rezerwacji do systemu operacyjnego, rozliczanie rezerwacji, wystawianie faktur i
2025-03-15 18:41:42Opis zadań:wg programu stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduP
2025-03-15 18:41:42Opis zadań:Obróbka wstępna warzyw i owoców, ręczna i mechaniczna, obróbka mieś, zup, sosów, deserów różnymi technikami... Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty
2025-03-15 18:41:41Zakres obowiązków:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU I WYDAWANIU POTRAW Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, inneInne wymagania: Praca w godzinach do uzgodnienia z pracodawcą Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLNRodzaj umowy:Umow
2025-03-15 18:41:41Zakres obowiązków:Praca sezonowaWykonywanie potraw z ryb wg receptury. Praca w godz. 11-20. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie (bez śniadania). Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania
2025-03-15 18:41:41Zakres obowiązków:Praca sezonowaPomoc kucharzowi przy przygotowywaniu potraw. Praca w godz. 11-20. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie (bez śniadania). Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagr
2025-03-15 18:41:41Zakres obowiązków:Obsługa sali- możliwośc przyuczenia. Pracodawca oferuje zakwaterowanie. Oferta przeznaczona również dla obywateli Ukrainy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: -możliwość prz
2025-03-15 18:41:41Zakres obowiązków:Obsługa baru, obsluga kasy fiskalnej, przyjmowanie zamówień - możliwośc przyuczenia. Pracodawca oferuje zakwaterowanie. Oferta przeznaczona również dla obywateli Ukrainy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub n
2025-03-15 18:41:41Zakres obowiązków:Przygotowanie i serwowanie napojów. Obsługa gości, realizacja zamówień. Prowadzenie dokumentacji baru. Miejsce pracy: Ośrodek Wypoczynkowo-Sportowy Gdańskiej Stoczni Remontowa. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: śred
2025-03-15 18:41:41Opis zadań:zgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem
2025-03-15 18:41:40Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków, dbanie o czystość Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: praca w zespoleInne wymagania: zainteresowanie gastronomią, możliwość przyuczenia do
2025-03-15 18:41:40Zakres obowiązków:- obróbka warzyw,- pomoc kucharzowi,- utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:O
2025-03-15 18:41:40Zakres obowiązków:Praca w restauracji szybkiej obsługi, przyjmowanie i realizowanie zamówień, smażenie frytek, krojenie mięsa typu kebab, podgrzewanie potraw, obsługa klientów wg określonych standardów, dbanie o czystość w sali jadalnej, obsługa
2025-03-15 18:41:40Zakres obowiązków:Pomoc w wyrobie produktów cukierniczych – ciast, deserów, tj: kadayif, sutlac, seker pare. Dbanie o czystość w miejscu pracy, jakość składników oraz produktu końcowego. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub nie
2025-03-15 18:41:40Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw wg. przepisów w języku wietnamskim, sprzątanie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: wietnamski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegłyInne wymagania: Umie
2025-03-15 18:41:40Zakres obowiązków:wyrabianie ciast, wypiek pieczywa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Piekarz*Inne wymagania: umowa na okres próbny z możliwością przedłużeniagodziny pracy do ust
2025-03-15 18:41:39Praca Cukiernik / Cukierniczka, DKK KRZYSZTOF KOSTRO, Warszawa
2025-03-15 18:40:05DKK KRZYSZTOF KOSTROZAKRES OBOWIĄZKÓW: Jeżeli chcesz odpowiadać za: - profesjonalną obsługę barmańską wg ściśle określonych standardów - przygotowywanie koktajli oraz napojów - dbałość o asortyment baru - obsługę kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych WYMAGANI
2025-03-15 18:30:20Wisła Mountain Resort Operator Sp. z o.o...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Twoje główne zadania: - efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem - zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości - prowadzenie cyklicznych szkol
2025-03-15 18:30:20P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy. - Samodzielne sporządzanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartośc
2025-03-15 18:30:20BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM... 4,6ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Przygotowanie i wyrabianie ciasta pizzy zgodnie z określonymi standardami. - Wykonywanie składników i nakładanie ich na pizzę zgodnie z życzeniem klienta. - Pieczenie pizzy i kontrolowanie temperatury pieca w celu uzyskania
2025-03-15 18:30:20BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM... 4,6