Obowiązki: nadzorowanie procesów produkcyjnych Kontrolowanie jakości, efektywności i wydajności pracowników, Przygotowywanie harmonogramu prac, Planowanie, koordynowanie i organizowanie działań podwładnych, Dbałość o terminowość realizacji zlece
2025-02-27 21:06:48Zadania: - praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych; - przygotowywanie potraw i dbałość o najwyższą jakość produktów i gotowych wyrobów; - wykonywanie bieżących zadań, dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku w miejscu pracy; - współpraca w z
2025-02-27 21:06:48Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU. OBSŁUGA KLIENTA. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: obsługa klientaInne wymagania: [Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AZJATYCKIEJ, W TYM INDYJSK
2025-02-17 18:41:48Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-02-05 15:40:59Zadania: - codzienny wypiek pieczywa cukierniczego -przygotowywania produktów do bieżącej produkcji (ciast, kremów) oraz ich wypiek lub przygotowanie definitywnej formy - przygotowywanie wyrobów zgodnie z planem produkcyjnym -dbanie o powierzone
2025-01-14 21:07:07ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Obsługa gośći podczas przyjęć i bankietów - podawanie dań, dbanie o komfort i potrzeby uczestników wydarzeń - Serwowanie napojów i alkoholi zgodnie ze standardami obsługi - Obłsuga śniadań hotelowych - przygotowanie bufetu
2025-03-04 07:30:14Bistro Bianco KruszwicaOpis stanowiska Pomoc w przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków. Mycie naczyń i utrzymanie czystości. Przestrzeganie zasad HACCP
2025-03-02 13:39:02Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi
2025-03-04 19:30:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Czynności związane z przyjmowaniem i obsługą klientów, - Obsługa baru i przygotowywanie napoi gorących i zimnych, - Przygotowywanie lokalu do obsługi gości, - Obsługa gości na sali, - Kształtowanie dobrych relacji z Gośćmi
2025-03-03 22:30:10SKY ROADObowiązki: nadzorowanie procesów produkcyjnych Kontrolowanie jakości, efektywności i wydajności pracowników, Przygotowywanie harmonogramu prac, Planowanie, koordynowanie i organizowanie działań podwładnych, Dbałość o terminowość realizacji zlece
2025-02-27 21:06:48Zadania: - praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych; - przygotowywanie potraw i dbałość o najwyższą jakość produktów i gotowych wyrobów; - wykonywanie bieżących zadań, dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku w miejscu pracy; - współpraca w z
2025-02-27 21:06:48Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU. OBSŁUGA KLIENTA. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: obsługa klientaInne wymagania: [Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AZJATYCKIEJ, W TYM INDYJSK
2025-02-17 18:41:48Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-02-05 15:40:59Zadania: - codzienny wypiek pieczywa cukierniczego -przygotowywania produktów do bieżącej produkcji (ciast, kremów) oraz ich wypiek lub przygotowanie definitywnej formy - przygotowywanie wyrobów zgodnie z planem produkcyjnym -dbanie o powierzone
2025-01-14 21:07:07Opis zadań:- obrobka wstępna produktów niezbędnych do przygotowania dań,- zmywanie i sprzątanie kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Komunikatywność Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Znajomość technik przygotowywania posiłków, Obsługa sprzętu gastronomicznego
2025-02-14 18:41:45Zakres obowiązków:Pomoc kuchennaGodziny pracy: 6-14 (7 dni w tygodniu również w święta) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 3), praca w zespole, aktualna ksi
2025-02-07 18:41:55Zakres obowiązków:KucharzPraca w godz 6-14 (7 dni w tyg.również w święta) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: doświadczenie zawodowe (wymagany s
2025-02-07 18:41:55McDonald's tworzą ludzie. Świetnie wyszkolona kadra pracownicza i menadżerska dadzą Ci poczucie bycia częścią naszej społeczności. Zaopiekujemy się Tobą, wyszkolimy i postaramy się w jak n
2025-02-07 09:36:13McDonald's PolskaTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-02-06 13:40:52Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-02-05 15:40:59Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, Zapewnienie wysokiej jakości i smaku potraw, Odpowiedzialność za organizację pracy w kuchni podczas swojej zmiany, Nadzorowanie pracy pozostałych członków zespołu kuchenneg
2025-02-05 11:40:54Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-02-05 10:40:54Zakres obowiązków:Praca w godzinach od 05.00 do 13.00- Przygotowywanie posiłków,- Prace podstawowe w kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych Wynagr
2025-01-23 18:41:34Praca Pomocnik kucharza, SPOEM sp. z o.o., Kutno
2025-03-04 21:40:04SPOEM sp. z o.oPKPS we Włocławku zatrudni osobę do pracy na podstawie umowy zlecenie na stanowisku kucharki. Miejsce wykonywania pracy centrum miasta Ciechocinek. Praca sezonowa – od 1 maja 2025 do 30 września 2025. Wymagania: - uczciwa, - dyspozycyjna, - dośw
2025-03-04 21:06:40Uzdrowisko Krynica-Żegiestów S.A. z siedzibą w Krynicy-Zdroju prowadzi rekrutację na stanowisko: KUCHARZ /CUKIERNIK Miejsce pracy: Krynica-Zdrój Wymagania: • doświadczenie w branży gastronomicznej, • uczciwego podejścia do powierzonych obowiązkó
2025-03-04 21:06:40Hej, jeśli szukasz pracy jako Tancerka lub Hostessa, a może myślisz o tym ale nie wiesz od czego zacząć zgłoś się do mnie! :) Chcesz nabrać pewności siebie i zacząć zarabiać duże pieniądze, które pozwolą Ci być niezależną? Prowadzimy 3 kluby w T
2025-03-04 21:06:40System Gastro SerwisPoszukujemy 2 uśmiechniętych kelnerek dyspozycyjnych na pół, 3/4 lub cały etat ze znajomością j. polskiego i angielskiego. Praca w godzinach nocnych. Lokal w centrum Gdańska ul. Długa 74 oraz Sopotu Bohatrów Monte Cassino 60 Opis stanowiska: Kel
2025-03-04 21:06:40Poszukujemy 2 uśmiechniętych kelnerek dyspozycyjnych na pół, 3/4 lub cały etat ze znajomością j. polskiego i angielskiego. Praca w godzinach nocnych Lokal w centrum Gdańska ul. Długa 74 oraz Sopotu Bohatrów Monte Cassino 60 Opis stanowiska: Keln
2025-03-04 21:06:40OD JAKIEGOŚ CZASU MYŚLISZ O PRACY W KLUBIE? Sprawdź co oferujemy. Możemy umówić się na niezobowiązującą rozmowę online lub stacjonarnie w biurze. * dla dziewczyn z poza Trójmiasta oferujemy zakwaterowanie Jeśli uwielbiasz tańczyć albo chciałabyś
2025-03-04 21:06:40Dagmara, SYSTEM GASTRO SERWIS