Podejmiemy współpracę z osobą, która by miała zająć się obsługa naszej floty. Jednostki stacjonują w miejscowości Wilkasy. Do obowiązków bosmana należało by: -kontakt z klientem -przygotowanie jednostek do czarteru -wydawanie, przyjmowanie jachtów -o
2024-06-28 08:10:19ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Mistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów KFC. - Ambasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień. - Strażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy. WYMAGAN
2024-06-25 15:30:10AmRest Sp. z o.o. - KFC PolskaOpis zadań:wg programu stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce
2024-06-25 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie produktów zgodnie z recepturami, - weryfikacja receptur, przygotowywanie prób nowych produktów, - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych produktów, - obsługa pieców piekarniczych, - przestrzeganie zasad higi
2024-06-28 15:30:12Schiever PolskaZakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowan
2024-06-18 18:41:47McDonald' s Giżycko - przy ulicy Obwodowej, zatrudni osoby na umowę o pracę na stanowisku pracownik restauracji. McDonald’s Giżycko - pracownik restauracji Co otrzymasz od nas? - Umowa o pr
2024-06-18 18:36:11TestZakres obowiązków:- sprzątanie pokoi, łazienek, pomieszczeń biurowych- wymiana bielizny pościelowej- dbanie o należyty stan wyposażenia pokoi i ośrodka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PL
2024-06-10 18:41:34W związku z rozwojem naszej działalności, jesteśmy zainteresowani nawiązaniem stałej współpracy z osobą do obsługi floty czarterowej od początku sezonu 2023r. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego 791 445 744
2024-05-22 08:19:20W związku z rozwojem naszej działalności nawiążemy współpracę z osobą w której zakres obowiązków wchodzić będzie między innymi: -wydawanie i odbieranie jachtów z czarterowych -dbanie o stan techniczny jachtów i ich bieżący serwis -naprawa usterek na
2024-04-17 18:14:41Zakres obowiązków:1. przygotowanie do czarterów sprzętu wodnego (jachty motorowe, żaglowe, RIBy, inny sprzęt pływający), 2. bezpośredniaobsługa i kontakt z Klientami, osobisty udział w wydawaniu i odbieraniu jachtów, 3. dbałość o stan techniczny sprz
2024-06-28 18:42:03Zakres obowiązków:przygotowywanie dań wg zaleceń, dbałość o czystość w miejscu pracy, obróbka wstępna warzyw mięsa i owoców, przestrzeganie ogólnych zasad pracy w celu zapewnienia sprawnej organizacji pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształceni
2024-06-22 18:41:47Zakres obowiązków:Prowadzenie recepcji, dokonywanie rezerwacji, meldowanie gości,aktywna sprzedaż, dokonywanie zamówień.Oferta dla osób bezrobotnych powyżej 30 roku życia Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceUprawnien
2024-06-21 18:41:40Zakres obowiązków:pomoc przy przygotowywaniu posiłków, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:bezpośrednio
2024-06-18 18:41:47Zakres obowiązków:pomoc na kuchni przy sporządzaniu posiłków, zmywanie naczyń Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznychWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wynagrodzen
2024-05-24 18:41:42Zakres obowiązków:obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie s
2024-05-17 18:41:33Zakres obowiązków:kompleksowa obsługa konsumenta, prowadzenie dokumentacji sprzedaży i rozliczeń kelnerskich, przygotowywanie bufetu do pracy, ocenianie jakości i przyjmowanie ilościowe towarów handlowych, surowców, półproduktów i wyrobów kulinarnych
2024-05-10 18:41:32