F.H.U."MIJA" we Władysławowie, woj. Pomorskie poszukuje pracownika na stanowisko Pracownika Punktu Gastronomicznego. Opis stanowiska: - Przygotowywanie i sprzedaż produktów gastronomicznych - Obsługa klienta i realizacja zamówień - Dbanie o.
2024-07-05 F.H.U. MIJAZatrudnimy pracowników do pracy sezonowej w małej gastronomii nad Bałtykiem. Mile widziane doświadczenie. Warunki zatrudnienia i wynagrodzenia do uzgodnienia telefonicznie tel.795688296
2024-07-04 F.H.U. MIJAOferujemy: Atrakcyjne wynagrodzenie 5400 - 7600 zł brutto, Elastyczne godziny pracy, Wolne weekendy, Umowę o pracę/ zlecenie (sam decydujesz), Szkolenia oraz możliwość rozwoju, Pakiety medyczne, Zniżkę pracowniczą 25 %. Wymagamy: Co najmniej 6 lat do
2024-07-02 16:20:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Mistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów KFC. - Ambasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień. - Strażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy. WYMAGAN
2024-06-25 22:30:12AmRest Sp. z o.o. - KFC PolskaZakres obowiązków:Zmywanie naczyń kuchennych oraz restauracyjnych, dbanie o porządek i przestrzeganie zasad BHP oraz higieny pracy, współpraca z całym zespołem. Praca od poniedziałku do niedzieli (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagani
2024-05-13 18:41:25Zakres obowiązków:- obsługa gości restauracji,- przygotowywania posiłków, - prace porządkowe w restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Praca zmianowa oraz możliwa praca w dni wolne. Wymiar czasu pracy do u
2024-05-13 18:41:25Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: umiejętność dostosowania się do pracy w kuchni w żywieniu grupowym. Wynagrodzenie bru
2024-06-08 18:41:45Zakres obowiązków:Przygotowanie gorących, zimnych napoi oraz serwowanie pozycji z menu - desery, ciasta, przekąski. Obsługa gości. Dbanie o estetykę witryny cukierniczej, ekspozycji książek, przekąsek i wnętrza lokalu. Obsługa kasy fiskalnej i termin
2024-06-20 18:42:16Zakres obowiązków:Obsługa gości bezpośrednich, a`la carte i grupowych rezerwacji w Restauracji Brovarnia zgodnie z obowiązującymi standardami. Przygotowywanie i utrzymywanie porządku w obsługiwanej sali, dbanie o wysoką jakość obsługi gości. Praca od
2024-06-20 18:42:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie napojów, obsługa gości przy barze i dbanie o ich komfort. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 12-22 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogól
2024-06-20 18:42:16Poszukujemy pracownika do Naszego Baru Szybkiej obsługi, który na rynku istnieje już połowę wieku. Tak wielkie zapotrzebowanie na nasze potrawy związane jest nie tylko z wysoką jakością wszystkich oferowanych przez nas potraw, ale także przystępnymi
2024-06-19 11:00:39BAR MLECZNY AKADEMICKI S.C. Maria Sasin...Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o czystość kuchni. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach: 6-14, 12-20. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: min. 1 rok doświadczenia w kuchni, sum
2024-06-14 18:41:58Zakres obowiązków:Dbanie o czystość w hotelu, sprzątanie pokoi gości i pozostałych pomieszczeń hotelowych. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach: 8-16. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane do
2024-06-13 18:41:43Zakres obowiązków:Obsługa klienta, przygotowywanie napojów oraz wydawanie dań oraz utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakresie godzin 10-20 (zgodnie z grafikiem uzgodnionym z pracodawcą). Praca w dzielnicy w
2024-06-05 18:41:34Zakres obowiązków:Przygotowanie i obróbka produktów spożywczych. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakresie godzin 10-20 (zgodnie z grafikiem uzgodnionym z pracodawcą). Praca w barze "Ryba Piła" w Sopocie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształc
2024-06-05 18:41:34Zakres obowiązków:Obsługa klienta, przygotowywanie napojów oraz wydawanie dań oraz utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakresie godzin 10-20 (zgodnie z grafikiem uzgodnionym z pracodawcą). Praca w dzielnicy Br
2024-06-05 18:41:34Zakres obowiązków:Przygotowanie i obróbka produktów spożywczych. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakresie godzin 10-20 (zgodnie z grafikiem uzgodnionym z pracodawcą). Praca w dzielnicy Brzeźno w barze "Ryba piła". Wymagania:Wymagania konieczne:
2024-06-05 18:41:34Zakres obowiązków:Pomoc przy przygotowaniu potraw, mycie naczyń, obieranie warzyw. Przygotowywanie posiłków - możliwe rozwijanie umiejętności i przyuczenie do pracy na stanowisku kucharz/pizzerman. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23
2024-06-04 18:41:51Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań i posiłków poprzez ustalone menu, utrzymanie standardów restauracji i porządku na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania:Wym
2024-06-04 18:41:51Zakres obowiązków:- utrzymanie czystości w pokojach hotelowych,- sprzątanie pomieszczeń ogólnodostępnych, sal konferencyjnych oraz ciągów komunikacyjnych,- przekazywanie do pralni ręczników, pościeli itp. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie:
2024-05-29 18:41:31Zakres obowiązków:- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza- pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłków- dbałość o porządek na stanowisku Wymagania:Wymagania k
2024-05-28 18:41:35Zakres obowiązków:praca w kuchni:- przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami,- nadzór nad procedurami HCCP,- dbałość o stanowisko pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharzInne wymagania: Wymagan
2024-05-23 18:41:30Zakres obowiązków:sprzątanie pokoi hotelowych i pomieszczeń ogólnodostępnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagane doświadczenie zawodowe, dyzpozycyjnośc oraz zaangażowanie. Praca w Sopocie - godziny pracy
2024-05-16 18:41:26Zakres obowiązków:przygotowanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej: nakrywanie stołów do konsumpcji, przygotowywanie sztućców, szkła, porcelany, obsługa ekspresu do kawy, opiekaczy, czajników elektrycznych wraz z serwowaniem gorących napoi i p
2024-06-04 18:41:53Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie z recepturami szefa kuchni, dbanie o wysoką jakość i estetykę wydawanych dań. Mycie naczyń, obróbka warzyw, pomoc przy wydawaniu potraw oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Praca od pon
2024-06-20 18:42:16Zakres obowiązków:Całokształt zagadnień związanych z pracą w kuchni w charakterze pomocy kuchennej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: - mile widziany kierunek gastronomiczny-mile widzinay staż pracy w ga
2024-05-23 18:41:30Zakres obowiązków:Utrzymanie porządku na kuchni, obieranie warzyw, owoców, nalewanie zupy, podawanie naleśników. Praca wakacyjna nad morzem dla młodzieży ze statusem ucznia/studenta Wymagania:Inne wymagania: badania sanepidu Wynagrodzenie brutto: od
2024-06-13 18:41:52Zakres obowiązków:SPRZĄTANIE POKOI Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 27,7System wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposób aplikowania:kontakt przez OHPMiejsce pracy: Gdynia, powiat: m. Gd
2024-06-05 18:41:40Zakres obowiązków:Obsługa klienta, utrzymanie porządku na sali. Praca wakacyjna w Pubie na Helu Wymagania:Inne wymagania: badania sanepidu Wynagrodzenie brutto: od 4 500System wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umo
2024-05-27 18:41:52ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Mistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów KFC. - Ambasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień. - Strażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy. WYMAGAN
2024-07-04 15:30:14AmRest Sp. z o.o. - KFC PolskaPoszukujemy osoby na stanowisko BOSMAN na Stoczni w Gdańsku Praca polega na zarządzaniu grupą pracowników porządkowych podczas procesu budowy statków, aż do momentu wodowania jednostki. Oczekujemy: - doświadczenia w pracy na stoczni - doświadczenia w
2024-03-12 12:10:14