Zakres obowiązków:utrzymywanie czystości ośrodka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 30 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:bezpośredn
2024-09-25 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy, dbanie o porządek i czystość naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4 40
2024-09-24 18:41:39Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłków dla kuracjuszy, dbanie o porządek i czystość naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne Wynagrodzen
2024-09-24 18:41:39Zakres Obowiązków: Profesjonalna obsługa gości hotelowych, przyjmowanie rezerwacji i meldowanie gości. Prowadzenie sprzedaży pokoi hotelowych oraz innych usług, w tym tworzenie ofert specjalnych i pakietów promocyjnych. Wydawanie i przyjmowanie klucz
2024-09-23 15:46:46Zakres Obowiązków: Kompleksowe zarządzanie operacyjne hotelem oraz nadzór nad wszystkimi działami, w tym recepcją, gastronomią i housekeepingiem. Opracowywanie i wdrażanie strategii marketingowych i sprzedażowych mających na celu zwiększenie przychod
2024-09-23 15:46:34Zakres obowiązków:podstawowy zakres pracy na stanowisku kelnera/ kelnerki, rzetelne i efektywne wykonywanie pracy, przestrzeganie przepisów, procedur i regulaminów, wzorowa czystość w jadalni i na zapleczu , sprzętów, naczyń, odzieży ochronnej, uprze
2024-09-04 18:41:22Zakres obowiązków:1. utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,2. przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych z magazynów do kuchni,3. dbanie o najwyższą jakość i smak przyg
2024-08-29 18:41:42Zakres obowiązków:1.kompleksowa obsługa gości w restauracji i barze hotelu;2.udzielanie informacji dotyczących karty menu, potraw i sposobu ich przyrządzania; 3.pełna wiedza na temat sposobu przygotowywania poszczególnych napoi;4.przyjmowanie i bonow
2024-08-27 18:41:40Zakres obowiązków:1.Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.2.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.3.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.4.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.5.Utrzymy
2024-08-27 18:41:40Zakres obowiązków:Wykonywanie prostych prac cukierniczych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośrednio do
2024-09-24 18:41:38Zakres obowiązków:Do obowiązków osoby zatrudnionej na wyżej wymienionym stanowisku będzie należało:zamawianie i przechowywanie surowców do produkcji,obsługa maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów cukierniczych,sporządzanie półproduktów cu
2024-09-12 18:41:34Zakres obowiązków:Do obowiązków osoby zatrudnionej na wyżej wymienionym stanowisku będzie należało: ocena jakości surowców otrzymanych z magazynu,przygotowanie półproduktów,dzielenie i formowania ciast,kontrolowanie procesu wypieku,przygotowanie prod
2024-09-12 18:41:34Zakres obowiązków:prace porządkowe na terenie hotelu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba wolnych miejsc pracy:3, dla niepełnospr
2024-08-31 18:41:37Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Brak wymagań odnośnie wykształcenia, mile widziana umiejętność obsługi komputera i urządzeń biurowych. Mile widziana znajomość języków o
2024-08-22 18:41:51Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Brak wymagań odnośnie wykształcenia, chęci do pracy, dyspozycyjność, dokładność, sumienność Wynagrodzenie brutto: od 2
2024-08-22 18:41:51Oczekujemy: - pasji do gotowania połączonej z kreatywnością - wykształcenia gastronomicznego (nie jest to warunek konieczny) - bardzo dobrej organizacji pracy własnej - doświadczenia w pracy z kartą oraz bufetami - zdolności do pracy pod presją czasu
2024-08-12 13:05:34