Zakres obowiązków:Utrzymanie wzorowej czystości i porządku w pokojach hotelowych, pomieszczeniach gospodarczych, magazynach, korytarzach i klatkach schodowych, pomieszczeniach ogólnodostępnych, gabinetach lekarskich, pielęgniarskich a także zabiegowy
2024-10-28 18:41:38Twój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą personelu podczas zmiany, Dbanie o satysfakcję Gości, Przestrzeganie standardów jakościowych obsługi Gości, Dbanie o porządek i estetykę restauracji, Przygotowywanie zamówień towarów..
2024-10-06 13:40:33Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza, pomoc w przygotowaniu posiłków. Umiejętność pracy w zespole jak i samodzielnym stanowisku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie b
2024-10-09 18:41:33Zakres obowiązków:Dbanie o czystość i porządek na Sali konsumpcyjnej , obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie zamówień i napoi z karty. Umiejętność pracy w zespole. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podst
2024-10-09 18:41:33Zakres obowiązków:samodzielne przygotowanie potraw do karty, inwentaryzacja żywności i sprzętu, racjonalne gospodarowanie żywności Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: samodzielna praca na stanowiskuWymagany staż pr
2024-10-09 18:41:33Zakres obowiązków:utrzymywanie czystości ośrodka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 30 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:bezpośredn
2024-09-25 18:41:32Zakres obowiązków:Do obowiązków osoby zatrudnionej na wyżej wymienionym stanowisku będzie należało:zamawianie i przechowywanie surowców do produkcji,obsługa maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów cukierniczych,sporządzanie półproduktów cu
2024-11-06 18:41:30Zakres obowiązków:Do obowiązków osoby zatrudnionej na wyżej wymienionym stanowisku będzie należało: ocena jakości surowców otrzymanych z magazynu,przygotowanie półproduktów,dzielenie i formowania ciast,kontrolowanie procesu wypieku,przygotowanie prod
2024-11-06 18:41:30Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem, pobieranie towaru z magazynu, dbałość o powierzony sprzęt gastronomiczny, dbanie o ład i porządek w miejscu pracy, znajomość i stosowanie się do zasad HCCP, dbanie o dokument
2024-10-14 18:41:33Oczekujemy: - pasji do gotowania połączonej z kreatywnością - wykształcenia gastronomicznego (nie jest to warunek konieczny) - bardzo dobrej organizacji pracy własnej - doświadczenia w pracy z kartą oraz bufetami - zdolności do pracy pod presją czasu
2024-08-12 13:05:34