Zakres Obowiązków: Profesjonalna obsługa gości hotelowych, przyjmowanie rezerwacji i meldowanie gości. Prowadzenie sprzedaży pokoi hotelowych oraz innych usług, w tym tworzenie ofert specjalnych i pakietów promocyjnych. Wydawanie i przyjmowanie klucz
2024-10-14 15:50:37Zakres Obowiązków: Profesjonalna obsługa gości hotelowych, przyjmowanie rezerwacji i meldowanie gości. Prowadzenie sprzedaży pokoi hotelowych oraz innych usług, w tym tworzenie ofert specjalnych i pakietów promocyjnych. Wydawanie i przyjmowanie klucz
2024-10-14 15:50:37Zakres Obowiązków: Kompleksowe zarządzanie operacyjne hotelem oraz nadzór nad wszystkimi działami, w tym recepcją, gastronomią i housekeepingiem. Opracowywanie i wdrażanie strategii marketingowych i sprzedażowych mających na celu zwiększenie przychod
2024-10-14 15:50:36Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza, pomoc w przygotowaniu posiłków. Umiejętność pracy w zespole jak i samodzielnym stanowisku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie b
2024-10-09 18:41:33Zakres obowiązków:Dbanie o czystość i porządek na Sali konsumpcyjnej , obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie zamówień i napoi z karty. Umiejętność pracy w zespole. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podst
2024-10-09 18:41:33Zakres obowiązków:samodzielne przygotowanie potraw do karty, inwentaryzacja żywności i sprzętu, racjonalne gospodarowanie żywności Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: samodzielna praca na stanowiskuWymagany staż pr
2024-10-09 18:41:33Twój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą personelu podczas zmiany, Dbanie o satysfakcję Gości, Przestrzeganie standardów jakościowych obsługi Gości, Dbanie o porządek i estetykę restauracji, Przygotowywanie zamówień towarów..
2024-10-06 13:40:33Zakres obowiązków:utrzymywanie czystości ośrodka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 30 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:bezpośredn
2024-09-25 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy, dbanie o porządek i czystość naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4 40
2024-09-24 18:41:39Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłków dla kuracjuszy, dbanie o porządek i czystość naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne Wynagrodzen
2024-09-24 18:41:39Zakres obowiązków:podstawowy zakres pracy na stanowisku kelnera/ kelnerki, rzetelne i efektywne wykonywanie pracy, przestrzeganie przepisów, procedur i regulaminów, wzorowa czystość w jadalni i na zapleczu , sprzętów, naczyń, odzieży ochronnej, uprze
2024-09-04 18:41:22Zakres obowiązków:1. utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,2. przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych z magazynów do kuchni,3. dbanie o najwyższą jakość i smak przyg
2024-08-29 18:41:42Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem, pobieranie towaru z magazynu, dbałość o powierzony sprzęt gastronomiczny, dbanie o ład i porządek w miejscu pracy, znajomość i stosowanie się do zasad HCCP, dbanie o dokument
2024-10-14 18:41:33Twój zakres obowiązków, Operacyjne zarządzanie całością usług gastronomicznych w hotelu, obejmujących m.in. restaurację a’la carte oraz restaurację bankietową,, Nadzorowanie pracy podległego personelu, ustalanie grafików i rozliczanie czasu..
2024-10-04 10:40:44Zakres obowiązków:Do obowiązków osoby zatrudnionej na wyżej wymienionym stanowisku będzie należało:zamawianie i przechowywanie surowców do produkcji,obsługa maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów cukierniczych,sporządzanie półproduktów cu
2024-10-03 18:41:38Zakres obowiązków:Do obowiązków osoby zatrudnionej na wyżej wymienionym stanowisku będzie należało: ocena jakości surowców otrzymanych z magazynu,przygotowanie półproduktów,dzielenie i formowania ciast,kontrolowanie procesu wypieku,przygotowanie prod
2024-10-03 18:41:38Twój zakres obowiązków, przygotowywanie burgerów, deserów i innych pyszności oraz sprzedawanie ich, kompletowanie i wydawanie zamówień, dbanie o porządek..
2024-10-03 14:40:51Zakres obowiązków:przygotowanie, produkcja wyrobów kulinarnych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonyOpis oferty:Oferta dla o
2024-10-02 18:41:25Twój zakres obowiązków, Planowanie i organizacja pracy w kuchni, Zarządzanie personelem kuchennym, Opracowywanie menu i dbanie o jego różnorodność, Kontrola jakości przygotowywanych dań, Zarządzanie zapasami i zamawianie produktów, Przestrzeganie..
2024-10-02 11:46:23Zakres obowiązków:Wykonywanie prostych prac cukierniczych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośrednio do
2024-09-24 18:41:38Zakres obowiązków:prace porządkowe na terenie hotelu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba wolnych miejsc pracy:3, dla niepełnospr
2024-08-31 18:41:37Oczekujemy: - pasji do gotowania połączonej z kreatywnością - wykształcenia gastronomicznego (nie jest to warunek konieczny) - bardzo dobrej organizacji pracy własnej - doświadczenia w pracy z kartą oraz bufetami - zdolności do pracy pod presją czasu
2024-08-12 13:05:34