Zakres obowiązków:- obsługa gości hotelowych,- obsługa urządzeń biurowych,- prace porządkowe. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceJęzyk: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący Wynagrodze
2024-06-25 18:41:47Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Umiejętności gastr
2024-07-04 18:42:07Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Umiejętności gastronomiczne
2024-07-04 18:42:07Zakres obowiązków:Przygotowywanie burgerów, obsługa frytkownicy, kompletowanie zamówień, kontrola stanó magazynowych, tworzenie list z zapotrzebowaniem, dbanie o stanowisko Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęz
2024-07-02 18:41:57Opis zadań:Przygotowywanie posiłków, podawanie do stołu, zmywanie, pomoc w prowadzeniu domu, utrzymywanie domu parafialnego w czystości(zamiatanie, mycie, odkurzanie itp.), wykonywanie drobnych prac w ogrodzie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształc
2024-07-04 18:42:07Zakres obowiązków:Obsługa gości restauracyjnych. Wystawianie faktur. Odbieranie telefonów. Meldowanie gości. Dbanie o porządek. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansow
2024-06-24 18:41:48Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni. Sprzątanie i dbanie o porządek w pomieszczeniach kuchennych. Obróbka mięsa, warzyw, owoców Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: [I
2024-06-24 18:41:48Zakres obowiązków:-Przygotowywanie dań dla klientów restauracji zgodnie z obowiązującymi standardami.-Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.-Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.-Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Wym
2024-06-17 18:41:44Zakres obowiązków:WYPIEKANIE PIZZY W PIECU ELEKTRYCZNYM, TWORZENIE KEBABA Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharzUprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno - epidemiologicznych Wynagrodzenie brutt
2024-06-17 18:41:44