Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw kulinarnych w żywieniu zbiorowym zgodnie z obowiązującymi procedurami i jadłospisem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczneInne wymagania: książeczka zdrowia
2024-12-20 18:41:46Zakres obowiązków:wykonywanie różnych czynności pomocmiczych związanych z przygotowaniem i wstepną obróbką surowców i produktów spożywczych do sporządzania potraw przez kucharza Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagr
2024-12-20 18:41:46Oczekiwania: udokumentowana wcześniejsza praca na stanowisku kucharza dyspozycyjność ( praca w systemie zmianowym i w weekendy ) bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętności pracy zarówno indywidualnej..
2024-12-13 15:28:26Baltic Korona RestaurantZakres obowiązków:wykonywanie czynności w celu utrzymywanie porządku w restauracji.obsługa gości w restauracji.sporządzanie rachunków.przyjmowanie płatności.dbanie o odpowiedni wizerunek restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasa
2024-12-06 18:41:50Zakres obowiązków:Zakres działań recepcjonisty hotelowego obejmuje rejestrację i wyrejestrowywanie gości z wykorzystaniem elektronicznych systemów rezerwacyjnych, przydzielanie pokoi oraz udzielanie wszelkich informacji na temat zasad pobytu i oferow
2024-12-06 18:41:50Zakres obowiązków:obróbka wstępna warzyw , owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie , czyszczenie) rozdrabnianie warzyw , owoców i innych surowców. przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki. pomoc w porcjowani
2024-12-06 18:41:50Zakres obowiązków:Przygotowywanie i dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dańwłaściwe gospodarowanie produktami spożywczymi.współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni.pilnowanie świeżości używanych produktów. Wymagania:Wymagania koni
2024-12-05 18:41:48Zakres pracy. Sprzątanie pokoi korytarzy urządzeń sanitarnych. W okresie od połowy czerwca do połowy sierpnia
2024-11-01 20:16:17Oczekiwania: -dyspozycyjność ( praca w systemie zmianowym i w weekendy) -bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętności pracy zarówno indywidualnej, jak i w zespole -pozytywne nastawienie do pracy -zaangażowanie -książeczka do celów sanitarno-epide
2024-09-02 08:49:17Oczekiwania: udokumentowana wcześniejsza praca na stanowisku barmana/barmanki dyspozycyjność ( praca w systemie zmianowym i w weekendy ) bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętności pracy zarówno indywidualnej, jak i w zespole pozytywne nastawien
2024-09-02 08:49:17Szukasz pracy jako KUCHARZ? Chcesz pracować w jednej z najmodniejszych Restauracji na Pomorzu? Dołącz do Nas i razem z nami buduj coś wspaniałego! Nasze oczekiwania względem kandydata/tki: -udokumentowana wcześniejsza praca na stanowisku kucharza -dy
2024-09-02 08:49:17Zakres obowiązków:wykonywanie poleceń szefa kuchni dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni pilnowanie świeżości używanych produktów Wymagania
2024-11-29 18:42:06Zakres obowiązków:wykonywanie poleceń szefa kuchni dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni pilnowanie świeżości używanych produktów Wymagania
2024-11-29 18:42:06Zakres obowiązków:utrzymywanie porządku na sali doradzanie klientom w wyborze potraw i przedstawianie menu sporządzanie rachunków przyjmowanie płatności dbanie o odpowiedni wizerunek restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie z
2024-11-29 18:42:06Zakres obowiązków:Zakres obowiązków:check-in, check-out, w tym wystawianie faktur VATprzyjmowanie i potwierdzanie rezerwacji telefonicznych, mailowychbieżąca obsługa gościWymagania:dyspozycyjność, komunikatywnośćwysoka kultura osobistadobra organizac
2024-11-28 18:41:56Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: zapewnienie wysokiej jakości obsługi kelnerskiej, barmańskiejprzestrzeganie przepisów i obowiązujących procedurutrzymanie czystości stanowiska pracyWymagania:komunikatywność i orientacja na klientanienaganna preze
2024-11-28 18:41:56Zakres obowiązków:Zakres obowiązków:przyrządzanie potraw (posiłki w formie bufetu)przygotowywanie składników do potraw proponowanie i wprowadzanie nowych dańWymagania:wykształcenie w zawodzie kucharzdoświadczenie min. 2 lata aktualna książeczka do ce
2024-11-28 18:41:56Zakres obowiązków:Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłkówprzestrzeganie systemu HACCPdbanie o czystość i higienę pracyzmywanie naczyń Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: [Inne] : Wymagania:aktua
2024-11-28 18:41:56Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: zapewnienie wysokiej jakości obsługi kelnerskiej, barmańskiejprzestrzeganie przepisów i obowiązujących procedurutrzymanie czystości stanowiska pracyWymagania:komunikatywność i orientacja na klientanienaganna preze
2024-11-28 18:41:56Zakres obowiązków:Zakres obowiązków:dbałość o zadowolenie gości i wizerunku Resortudbałość o czystość i porządek obiektucodzienne sprzątanie pokoi hotelowychwspółpraca z innymi działamipomoc gościom hotelowymWymagania:komunikatywność i dokładnośćmiła
2024-11-28 18:41:56Zakres obowiązków:Obowiązki- check-in, check-out, w tym wystawianie faktur VAT- przyjmowanie i potwierdzanie rezerwacji telefonicznych, mailowych- bieżąca obsługa gościWymagania- wyższe min. średnie- biegła znajomość języka angielskiego lub niemiecki
2024-11-28 18:41:56Zakres obowiązków: zapewnienie wysokiej jakości obsługi kelnerskiej i barmańskiej przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w poszczególnych punktach sprzedaży gastronomicznej przestrzeganie norm i standardów HACCP utrzymanie czystości stano
2024-10-21 10:52:46Zakres obowiązków: obsługa klientów w punktach sprzedaży gastronomicznej obiektu zapewnienie wysokiej jakości obsługi barmańskiej przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w poszczególnych punktach sprzedaży gastronomicznej przestrzeganie no
2024-10-21 10:52:45Zakres obowiązków: dbałość o zadowolenie gości i wizerunku Resortu dbałość o czystość i porządek obiektu codzienne sprzątanie pokoi hotelowych współpraca z innymi działami pomoc gościom hotelowym Wymagania: komunikatywność i dokładność miła aparycja
2024-10-21 10:52:43Zakres obowiązków: pomoc w przygotowywaniu posiłków przestrzeganie systemu HACCP dbanie o czystość i higienę pracy zmywanie naczyń Wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych podstawowa wiedza z zakresu HACCP dobra organizac
2024-10-21 10:52:17Zakres obowiązków: - przyrządzanie potraw (posiłki w formie bufetu) - przygotowywanie składników do potraw - proponowanie i wprowadzanie nowych dań Wymagania: - wykształcenie w zawodzie kucharz - aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicz
2024-10-10 11:17:21Health Resort & Medical Spa Panorama Morska **** w Jarosławcu Zakres obowiązków: - check-in, check-out, w tym wystawianie faktur VAT - przyjmowanie i potwierdzanie rezerwacji telefonicznych, mailowych - bieżąca obsługa gości Wymagania: - min. średnie
2024-10-10 11:17:19Zapewniamy zakwaterowanie budynku z terenem rekreacyjnym przeznaczonym dla pracowników w odległości ok. 3-4 km od miejsca pracy. Szukamy do pracy osób energicznych, które stawiają na swój rozwój na stanowisko recepcjonisty. Zakres obowiązków: - check
2024-10-01 12:48:46