ZAKRES OBOWIĄZKÓW: • Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym menu• Dbanie o jakość i estetykę wydawanych dań• Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy• Współpraca z zespołem kuchni oraz przestrzeganie zasad higieny WYMAGANIA: -
2025-05-24 07:30:04BUSINESSBAR.PL PROSTA S.AZakres obowiązków:organizowanie pracy własnej i zespołu w kuchni, delegowanie zadań podległym pracownikom, przestrzeganie zasad ZERO WASTE i ogromny szacunek do produktu, nadzorowanie i przygotowywanie potraw wraz z załogą zgodnych z recepturą
2025-06-03 18:42:01Zakres obowiązków:obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta -Bistro Nemo, Klub Bilardowy, Kręgielnia, Club Aquarium, przygotowywanie i obsługa imprez, uczestnictwo w eventach i akcjach promocyjnych organizowanych w „NEMO”, uczestnictwo w spisach z
2025-06-03 18:42:01Zakres obowiązków\nMistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów.\nAmbasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień.\nStrażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy.\nWyma
2025-05-30 12:54:04AmrestZakres obowiązków\nMistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów.\nAmbasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień.\nStrażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy.\nWyma
2025-05-30 12:54:04AmrestMasz ukończone 16 lat i szukasz pracy na wakacje, bo chcesz zarobić na własne potrzeby? Ciekawi Cię, jak wygląda McDonald's od kuchni i chcesz wiedzieć, dlaczego nasze frytki są takie długie
2025-05-26 09:35:59McDonald's PolskaMieszkasz w Wojkowicach, Ząbkowicach, Ujejscu, Dąbrowie Górniczej, a może w Siewierzu? W tygodniu studiujesz i szukasz pracy na weekend? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's. Dlaczego warto? To
2025-05-26 09:35:59McDonald's PolskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Uprawnienia: książeczka sanepidowska - Inne wymagania: wymagane wykształcenie kierunkowe, doświadczenie min. 3 lata - Przeznaczone wyłącznie dla o
2025-05-24 07:32:06NEMO - WODNY ŚWIAT DĄBROWA GÓRNICZA SPÓŁKA...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: • Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym menu• Dbanie o jakość i estetykę wydawanych dań• Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy• Współpraca z zespołem kuchni oraz przestrzeganie zasad higieny WYMAGANIA: -
2025-05-24 07:30:04BUSINESSBAR.PL PROSTA S.AZakres obowiązków:Organizowanie pracy własnej i zespołu w kuchni.Praca w systemie równoważnym Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: książeczka sanepidowskaInne wymagania: wymagane wykształcenie kierunkowe
2025-05-23 18:42:03Szukasz fajnej pracy z ekstra stawką? Dołącz do zespołu realizującego projekt na rzecz Philip Morris – lidera branży tytoniowej i pracuj tak, jak lubisz!Co będziecie robić?Nawiązywać rozmowy z klientami..
2025-05-23 15:24:19MS SERVICES Sp. z o. oWitamy w McDonald's, Centrum Handlowe Pogoria McDonald’s Pogoria Dąbrowa Górnicza– Pracownik restauracji Co będziesz robić - przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i
2025-05-14 15:36:30McDonald's PolskaZakres obowiązków:Pomoc cukiernikowi w czynnościach produkcyjno-technologicznych związanych z wypiekiem ciast i ciastek o różnych gramaturach i kształtach przekładanych nadzieniami oraz dekorowanych różnego rodzaju polewami i kuwerturą przy użyc
2025-04-23 18:41:38Opis stanowiska Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Asystowanie w przygotowywaniu i pakowaniu posiłków. Obsługa zmywaka
2025-05-31 15:40:02Opis stanowiska Przygotowanie posiłków według ustalonych zaleceń Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych dań
2025-05-31 15:40:02Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe), Minimum 3-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, Szerokiej wiedzy w zakresie kuchni polskiej i sztuki gotowania, Posiadania aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjno
2025-06-03 10:25:25Smart-HRZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym menu - Dbanie o jakość i estetykę wydawanych dań - Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy - Współpraca z zespołem kuchni oraz przestrzeganie zasad higieny WYMAGANIA
2025-05-24 07:30:04BUSINESSBAR.PL PROSTA S.ADoświadczenia na podobnym stanowisku, Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe) – będzie dodatkowym atutem, Kreatywności, poczucia estetyki, dbania o czystość, Posiadania orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjności
2025-06-03 10:25:25Smart-HROpis stanowiska Przygotowywanie dań i półproduktów według receptur Gotowanie, smażenie, duszenie, pieczenie i grillowanie na sprzęcie gazowym i elektrycznym Przestrzeganie standardów HACCP i wewnętrznych procedur Nadzór nad pracą zespołu kuchenn
2025-06-01 13:10:04Witamy w McDonald's, Centrum Handlowe Pogoria McDonald’s Pogoria Dąbrowa Górnicza– Pracownik restauracji Co będziesz robić - przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i
2025-05-14 15:36:30McDonald's PolskaZakres obowiązków:Pomoc cukiernikowi w czynnościach produkcyjno-technologicznych związanych z wypiekiem ciast i ciastek o różnych gramaturach i kształtach przekładanych nadzieniami oraz dekorowanych różnego rodzaju polewami i kuwerturą przy użyc
2025-04-23 18:41:38Poszukuję kelnerów z doświadczeniem i bez do pracy w centrum Będzina
2025-04-07 21:06:40Zakres obowiązków\nMistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów.\nAmbasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień.\nStrażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy.\nWyma
2025-05-30 12:54:04AmrestZakres obowiązków\nMistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów.\nAmbasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień.\nStrażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy.\nWyma
2025-05-26 13:54:05PizzaHutOpis zadań:szkolenie BHP,ppoz,szkolenie stanowiskowe,przygotowywanie i obróbka cieplna (smażenie,gotowanie,pieczenie) mięsa i warzyw.Praca od wtorku do soboty w godz.12.00-20.00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweU
2025-05-20 18:41:48Opis zadań:szkolenie BHP,ppoz,szkolenie stanowiskowe,pomoc w obieraniu warzyw,ziemniaków i utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.Praca od wtorku do soboty w godz.12.00-20.00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
2025-05-20 18:41:48PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Jesteś nocnym markiem? Ciekawi Cię, jak wygląda nasza restauracja, kiedy większość ludz
2025-05-15 15:36:27McDonald's PolskaTwój zakres obowiązków, Profesjonalna obsługa gości restauracji, Przyjmowanie zamówień oraz doradzanie w wyborze dań, Dbanie o porządek na sali oraz przyjazną atmosferę, Współpraca z zespołem kuchni i baru, Obsługa kasy fiskalnej..
2025-06-03 23:40:01KUCHARZ / KUCHARKA Opis stanowiska: - Przygotowywanie dań kuchni polskiej zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami. - Dbałość o wysoką jakość i estetykę serwowanych potraw. - Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy. - Kon
2025-06-02 05:06:46Zakres obowiązków\nMistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów.\nAmbasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień.\nStrażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy.\nWyma
2025-05-30 11:54:05AmrestZakres obowiązków\nMistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów.\nAmbasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień.\nStrażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy.\nWyma
2025-05-30 11:54:05AmrestZakres obowiązków\nMistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów.\nAmbasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień.\nStrażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy.\nWyma
2025-05-30 11:54:05AmrestTwój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą kuchni i zespołem kucharzy, Tworzenie i aktualizacja menu we współpracy z właścicielem, Kontrola jakości serwowanych dań i przestrzegania standardów, Nadzór nad zamówieniami, gospodarką magazynową i..
2025-05-24 22:40:04Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-05-24 16:40:30Zakres obowiązków:sprzątanie oraz utrzymanie czystości pokoi oraz części wspólnychzgłaszanie wszelkich usterek technicznych do Kierownikaraportowanie i zwrot do recepcji wszelkich przedmiotów pozostawionych przez gościaktywna współpraca z p
2025-05-23 11:54:04central fund of immovablesTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie chleba, bułek oraz innych wypieków piekarniczych., Dbanie o jakość składników używanych do wypieków., Prowadzenie kontroli jakości wypieków., Utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy., Współpraca
2025-05-22 19:40:06PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2025-05-21 09:35:53McDonald's PolskaPRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2025-05-05 12:35:44McDonald's PolskaPizzeria w Sosnowcu zatrudni osoby do rozwozu pizzy z własnym środkiem transportu. Pracę można pogodzić z inną pracą,szkołą
2025-05-04 15:06:30Zakres obowiązków:obsługa linii piekarniczej formujących pieczywo,obsługa pieca robienie ciastapraca w systemie dwuzmianowym: ranna i nocna05.00 do 13.00 i od 18.00 do 1.30 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawo
2025-05-06 18:41:33Zakres obowiązków:praca na wpół-zautomatyzowanych liniach produkcyjnych.Umowa na okres próbny 2 tygodniePraca w systemie dwuzmianowym ranna i nocna 0d 5.00 do 13.00 od 18.00 do 01.30 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełn
2025-05-06 18:41:33Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Organizację pracy kuchni i podległego zespołu, Delegowanie bieżących zadań i nadzór nad 2-osobowym zespołem,Kontrolę produkcji i FC,Koordynację prawidłowego prowadzenia dokumentacji HA
2025-02-06 21:25:40Opis zadań:przygotowanie i wstępna obórbka artykułow spożywczych, czynności pomocnicze kucharzowi, utrzymanie czystośći naczyć, sprzętów iraz zpalecza gastronomicznego, wydaawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze
2025-05-17 18:41:36