Twój zakres obowiązków, Przygotowanie posiłków zgodnie z ustalonymi standardami i recepturami, Realizacja zadań zgodnie z harmonogramem pracy na dany dzień, Ważenie i mierzenie składników by zachować zgodność każdego posiłku z założonymi normami ..
2024-10-08 10:40:46Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie napojów kawowych oraz innych napojów oferowanych w kawiarni, Obsługa klientów, przyjmowanie zamówień i doradzanie w wyborze produktów, Serwowanie ciast i wypieków, Utrzymywanie czystości i porządku na..
2024-10-07 14:41:08Restauracja Atmosfera Resto Bar zatrudni kelnera/kelnerkę.Mile widziane doświadczenie na podobnym st…
2024-10-07 12:30:0128 - 29 zł/godzina
2024-10-04 12:37:04AMREST Sp. z o. o28 - 29 zł/godzina
2024-10-04 12:37:04AMREST Sp. z o. o28 - 29 zł/godzina
2024-10-04 12:37:04AMREST Sp. z o. o28 - 29 zł/godzina
2024-10-04 12:37:04AMREST Sp. z o. oSzukamy doświadczonego szefa kuchni lub kucharza do restauracji w centrum Białymstoku. Stawka do ustalenia. Prosimy o wysyłanie cv lub kontakt telefoniczny: 690515820
2024-08-27 09:11:40Zakres obowiązków:Produkcja garmażeryjna. Pakowanie wyrobów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodza
2024-12-23 18:41:25Zakres obowiązków:sprzątanie pokoi, basenu, SPA, gabinetów zabiegowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie w zawodzie Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umo
2024-12-17 18:41:24Zakres obowiązków:kuchnia polska, diety kuracjuszy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagane doświadczenie w zawodzie Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbn
2024-12-17 18:41:24Twój zakres obowiązków, Obsługa gości Restauracji, Dbanie o porządek stanowiska pracy, Obsługa kasy fiskalnej..
2024-11-14 13:40:42Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami jakości, Utrzymywanie czystości i higieny w kuchni oraz na stanowisku pracy, Zarządzanie zapasami, kontrola jakości produktów oraz dbanie o ich..
2024-10-11 14:40:50