Zakres obowiązków:\nZarządzanie zespołem cukierniczym – organizacja pracy, motywowanie i nadzorowanie pracowników.\nPlanowanie i kontrola produkcji wyrobów cukierniczych zgodnie ze standardami firmy.\nKreatywność i umiejętność tworzenia wła
2025-03-19 15:54:15Zakres obowiązków:\nPoszukiwanie i ocena potencjalnych lokalizacji pod kątem ich atrakcyjności oraz zgodności ze\nstrategią Viking Point\nUtrzymywanie kontaktów z wynajmującymi, właścicielami nieruchomości, pośrednikami oraz\ndeweloperami\n
2025-03-10 12:24:09Zakres obowiązków:\nBieżące wsparcie biznesu w procesie planowania i realizacji celów – analiza wyników, monitorowanie planów, trendów i rekomendowanie działań korygujących.\n Tworzenie i nadzorowanie wskaźników biznesowych, analiza rentown
2025-03-10 12:24:09Wymagania:\nWykształcenie wyższe z zakresu Technologii Żywności/ Technologii Gastronomicznej;\nWiedza z obszaru Technologii Gastronomicznej w różnych gałęziach przemysłu spożywczego;\nDobrze rozwinięte zmysły pod kątem sensorycznym;\nUmieję
2025-03-10 10:59:13Wymagania:\nWykształcenie średnie lub wyższe.\nZnajomość wymagań GHP/GMP/HACCP.\nDobrze rozwinięte zmysły pod kątem sensorycznym.\nKomunikatywność i umiejętność pracy indywidualnie oraz w zespole.\nSamodyscyplina i dobra organizacja pracy.\
2025-03-10 10:59:13