Zakres obowiązków:Zarządzanie całym zespołem pracowniczym, odpowiedzialność za planowanie działań i bieżące zarzadzanie kuchnią, kontrola jakości i delegowanie zadań. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomic
2025-03-27 18:41:54Zakres obowiązków:Obsługa Klientów, przyjmowanie i realizacja zamówień, obsługa kasy, dbanie o asortyment baru. Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Wykształ
2025-03-27 18:41:54Zakres obowiązków:Prace pomocnicze na kuchni, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagan
2025-03-27 18:41:54Zakres obowiązków:Obsługa gości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie mile widziane. Obecnie p
2025-03-10 18:41:46