ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie dań zgodnie z naszymi przepisami, - przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów śniadaniowych - dbanie o odpowiednią estetykę potraw, - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń w miejscu pracy, - dbanie o czyst
2024-11-20 11:30:09ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - planowanie, organizowanie, nadzorowanie pracy kuchni, - tworzenie grafików pracy podległych pracowników - sporządzanie zamówień, dbanie o jakość oraz ilość produktów, - układanie receptur, przygotowanie menu restauracyjnego, - na
2024-11-19 15:30:12ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Obsługa gości hotelowych recepcji obiektów Apartamentów XYZ oraz Złoty WidokDokonywanie procesu zameldowania i wymeldowania GościObsługa hotelowa systemów rezerwacyjnych wewnętrznych oraz zewnętrznychUdzielanie informacji dotyczący
2024-11-19 07:30:13ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Osoba pracująca na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: - Sprzątanie pokoi hotelowych - Dbanie o czystość w częściach wspólnych hoteluDbanie o wizerunek i jakość usług hotelu WYMAGANIA: - Osoba na tym stanowisku powinna być: -
2024-11-19 07:30:13ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - bieżąca obsługa Gości restauracji zgodnie z przyjętymi standardami - pomoc Gościom w wyborze menu - reagowanie na bieżące potrzeby oraz życzenia gości - znajomość karty, serwowanie potraw i napoi - przygotowywanie ekspozycji bufe
2024-11-19 07:30:05