Zadania: - praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych; - przygotowywanie potraw i dbałość o najwyższą jakość produktów i gotowych wyrobów; - wykonywanie bieżących zadań, dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku w miejscu pracy; - współpraca w zespol
2024-11-29 12:29:49Obowiązki: nadzorowanie procesów produkcyjnych Kontrolowanie jakości, efektywności i wydajności pracowników, Przygotowywanie harmonogramu prac, Planowanie, koordynowanie i organizowanie działań podwładnych, Dbałość o terminowość realizacji zleceń i w
2024-11-26 11:32:36Do zadań należy : -Zarządzanie zespołem pracowników oraz ich motywacja -Dbanie i przestrzeganie procedur firmowych w codziennym funkcjonowaniu sklepu -Przyjmowanie i zamawianie dostaw -Dbanie o porządek, ekspozycję i terminy w sklepie -Realizacja wyz
2024-11-26 11:32:33Zadania: - codzienny wypiek pieczywa cukierniczego -przygotowywania produktów do bieżącej produkcji (ciast, kremów) oraz ich wypiek lub przygotowanie definitywnej formy - przygotowywanie wyrobów zgodnie z planem produkcyjnym -dbanie o powierzone przy
2024-11-26 11:32:26