ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: dobra organizacja pracy i rzetelność w realizacji zadań, zaangażowanie i dyspozycyjność (praca na 2 zmiany), umiejętność
2025-03-06 07:31:07ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: chęć do pracy. Osoba dyspozycyjna, która szu
2025-03-06 07:31:07ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Zawody: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6) - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznyc
2025-03-06 07:31:07ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: zaangażowanie oraz rzetelne i uczciwe podejście do przydzielon
2025-03-06 07:31:07ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: zaangażowanie oraz rzetelne i uczciwe podejście do przydzielon
2025-03-06 07:31:07ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: zaangażowanie oraz rzetelne i uczciwe podejście d
2025-03-06 07:31:07ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: aktualne badania do celów sanitarno-epidemio
2025-03-06 07:31:07Zakres obowiązków:Prace związane z obsługą maszyn do mycia naczyń, czyszczenie sztućców i zastawy, dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń, utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowian
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż p
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż p
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00, 14.00-22.00.Dłu
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Prawidłowe przyjmowanie dostaw asortymentu, sprawdzanie jakości towaru, odpowiednie rozlokowanie towarów na terenie magazynu, utrzymanie porządku w miejscu pracy, współpraca w zadaniach z pozostałym personelem sklepu.Praca w sy
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Prace związane z obsługą maszyn do mycia naczyń, czyszczenie sztućców i zastawy, dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń, utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowian
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy:- przygotowanie surowców drobiowych do przerobu, -obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu,- współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż p
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00, 14.00-22.00.Dłu
2025-03-05 18:41:26