Miejsce pracy: Lubiąż szpital psychiatryczny. Opis stanowiska: - porcjowanie i wydawanie posiłków dla pacjentów na oddziałach szpitalnych, - utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, - praca na umowę zlecenie w godzinach 6.30-18.30. Wymagania:
2025-09-01 15:05:27Miejsce pracy: kuchnia szpitalna Wałbrzych, ul. Sokołowskiego 4 Opis stanowiska: - opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, - kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, - op
2025-09-26 15:05:30Miejsce pracy: kuchnia szpitalna w Świdnicy Wymagania: - mile widziane wykształcenie gastronomiczne, - mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni., - aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, - praca w systemie równoważnym na 2 zmiany
2025-10-24 21:05:25Przygotowanie: Gotowanie posiłków zgodnie z ustalonymi jadłospisami dietetycznymi. Jakość: Ścisła kontrola jakości i świeżości przygotowywanych dań
2025-12-17 12:41:53Przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisów przygotowanych przez dietetyka, kontrola jakości posiłków
2025-12-17 12:41:45Przygotowywanie paczek do transportu, rozwożenie posiłków, dbanie o czystość pojazdu
2025-12-17 12:40:16Praca na zmywaku pomoc przy przygotowywaniu posiłków pomoc w pakowaniu i przygotowywaniu posiłków do transportu utrzymanie czystości w miejscu pracy
2025-12-17 12:40:09Tworzenie i Nadzór: Opracowywanie receptur, diet i menu, ze szczególnym uwzględnieniem standardów żywienia zbiorowego. Kontrola: Nadzór nad dokumentacją, prawidłowością stosowanych receptur oraz zgodnością procesów z wymogami (HACCP). Optymaliza
2025-12-17 07:27:40ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Inne wymagania: Doświadczenie na stanowisku konserwatora. Umiejętność drobnych napraw. Brak nałogów. - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestr
2025-12-16 07:31:21Nawiązywanie i utrzymywanie kontaktu telefonicznego z kontrahentami w ramach wsparcia działu handlowego. Aktywne pozyskiwanie i budowanie relacji z klientami firmowymi. Umawianie spotkań handlowych dla działu sprzedaży. Prowadzenie rejestru i do
2025-12-16 07:28:03Szukamy osobę do zmywania naczyń.Do naszego zespołu poszukujemy osoby, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: mycie naczyń, garnków, pojemników i sprzętu kuchennego, dbanie o czystość i por
2025-12-16 07:28:03Szukamy osobę do zmywania naczyń.Do naszego zespołu poszukujemy osoby, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: mycie naczyń, garnków, pojemników i sprzętu kuchennego, dbanie o czystość i por
2025-12-16 07:28:03Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania.Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku.Z
2025-12-16 07:28:03Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów!Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek
2025-12-16 07:28:03Przygotowywanie i analiza raportów finansowych. Współtworzenie planów finansowych, budżetów rocznych oraz prognoz. Monitorowanie realizacji budżetu – analiza odchyleń i rekomendacje korekt. Wsparcie w przygotowywaniu analiz rentowności produktów
2025-12-16 07:28:03Mycie naczyń, garnków, pojemników i sprzętu kuchennego. Dbanie o czystość, porządek i higienę w kuchni oraz na stanowisku pracy. Segregacja odpadów zgodnie z obowiązującymi zasadami. Współpraca i wspieranie zespołu kuchennego
2025-12-15 08:32:02Mycie naczyń, garnków, pojemników i sprzętu kuchennego. Dbanie o czystość, porządek i higienę w kuchni oraz na stanowisku pracy. Segregacja odpadów zgodnie z obowiązującymi zasadami. Współpraca i wspieranie zespołu kuchennego
2025-12-15 08:32:02Opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usł
2025-12-15 07:30:06Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku
2025-12-15 07:30:06Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i pod
2025-12-14 15:59:02Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i pod
2025-12-14 15:58:02Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów
2025-12-14 15:57:03Kreatywne przygotowywanie posiłków (kanapki, desery, koktajle, sałatki) zgodnie z recepturami. Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw. Dbanie o porządek i higienę na stanowisku pracy
2025-12-14 15:57:02Rozliczanie wynagrodzeń pracowników i sporządzanie list płac, sporządzanie deklaracji i formularzy do ZUS, US, PFRON, sporządzanie dokumentów z zakresu stosunków pracy oraz umów cywilnoprawnych, prowadzenie ewidencji czasu pracy, obsługa systemu
2025-12-14 14:51:43Opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usł
2025-12-14 07:30:06Kontakt telefoniczny z kontrahentami przy dziale handlowym, pozyskiwanie i aktywne budowanie relacji z klientami firmowymi, umawianie spotkań, prowadzenie rejestru przeprowadzonych rozmów
2025-12-13 07:29:16Przygotowywanie i analiza raportów finansowych Współtworzenie planów finansowych, budżetów rocznych oraz prognoz Monitorowanie realizacji budżetu – analiza odchyleń, rekomendacje korekt Wsparcie przy przygotowywaniu analiz rentowności produktów
2025-12-13 07:29:16Prowadzenie ksiąg rachunkowych, Rozliczenia podatkowe, Sporządzanie deklaracji podatkowych, sprawozdań finansowych, oraz innych sprawozdań i deklaracji (m.in. GUS, NBP); Kontrola dokumentów i zapisów księgowych; Weryfikacja dokumentów pod względ
2025-12-13 07:29:16Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania.Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atm
2025-12-12 15:57:03Обов'язки: ПІДТРИМУВАТИ ПОРЯДОК У ЛАЗНІ СПОСТЕРЕЖЕННЯ. Wymagania konieczne: Wykształcenie: немає, Uprawnienia: листок..
2025-12-09 18:17:23Naliczanie wynagrodzeń i przygotowywanie list płac. Sporządzanie deklaracji i raportów do ZUS, US i PFRON. Przygotowywanie dokumentów kadrowych oraz umów cywilnoprawnych. Prowadzenie ewidencji czasu pracy i dokumentacji pracowniczej. Obsługa sys
2025-12-09 14:50:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: orzeczenie o niepełnosprawności - Inne wymagania: BRAK NAŁOGÓW, CHĘĆ DO PRACY,DOFINANSOWANIE DO DOJAZDÓW I DO LEKÓW - Przezn
2025-12-09 07:31:21Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości
2025-12-09 07:31:10Tworzenie i Nadzór: Opracowywanie receptur, diet i menu, ze szczególnym uwzględnieniem standardów żywienia zbiorowego. Kontrola: Nadzór nad dokumentacją, prawidłowością stosowanych receptur oraz zgodnością procesów z wymogami (HACCP). Optymaliza
2025-12-08 08:18:03Kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni tworzenie grafików personelu nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług optymalizacja kosztów
2025-12-07 07:30:34ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: orzeczenie o niepełnosprawności - Inne wymagania: CHĘĆ DO PRACY, BEZ NAŁOGÓW, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI - Prze
2025-12-04 07:31:21Miejsce pracy: Świdnica, Żarów. Wymagania: - czynne prawo jazdy kat. B, - doświadczenie na stanowisku kierowcy mile widziane, - mile widziana książeczka sanepidowska, - chęć do pracy. Obowiązki: -transport posiłków 3* dziennie do Żarowa - inne z
2025-11-04 15:05:27Miejsce pracy: kuchnia szpitalna w Świdnicy Wymagania: - mile widziane wykształcenie gastronomiczne, - mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni., - aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, - praca w systemie równoważnym na 2 zmiany
2025-10-24 21:05:25Miejsce pracy: kuchnia szpitalna Wałbrzych, ul. Sokołowskiego 4 Opis stanowiska: - opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, - kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, - op
2025-09-26 15:05:30Miejsce pracy: Lubiąż szpital psychiatryczny. Opis stanowiska: - porcjowanie i wydawanie posiłków dla pacjentów na oddziałach szpitalnych, - utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, - praca na umowę zlecenie w godzinach 6.30-18.30. Wymagania:
2025-09-01 15:05:27Miejsce pracy: Świdnica, Żarów. Wymagania: - czynne prawo jazdy kat. B, - doświadczenie na stanowisku kierowcy mile widziane, - mile widziana książeczka sanepidowska, - chęć do pracy. Obowiązki: -transport posiłków 3* dziennie do Żarowa - inne z
2025-11-04 15:05:27