Zaplanowaliśmy dla Ciebie: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradzanie Gościom w wyborze potraw i informowaniu o sposobie ich przygotowania. Współpracę z pracownikami Kuchni przy realizacji zamówień. Jeżeli oferujesz: Znajomość języka angiel
2025-03-28 15:06:34Opis stanowiska: Zarządzanie hotelową restauracją. Nadzór nad zespołem i szkolenia pracowników. Współpraca z Szefem Kuchni w celu rozwijania menu. Motywowanie zespołu oraz planowanie grafików pracy. Nadzór nad kosztami i dbałość o standardy usłu
2025-03-28 13:30:05Zakres obowiązków: Obsługa klientów hotelowych, w tym przyjmowanie rezerwacji. Wystawianie faktur i dokumentacja finansowa. Zapewnienie efektywnego przepływu informacji wśród gości i personelu
2025-03-22 09:30:02Opis stanowiska: Zarządzanie restauracją hotelową Kierowanie i nadzorowanie pracy zespołu podległych pracowników. Tworzenie i rozwijanie oferty gastronomicznej we współpracy z Szefem Kuchni. Szkolenie stanowiskowe pracowników. Motywowanie pracow
2025-03-12 15:32:38Zakres obowiązków: Obsługa Gości. Dokonywanie rezerwacji. Wystawianie faktur. Dbanie o prawidłowy przepływ informacji
2025-03-06 11:31:15