Rzeźnik – wykrawacz – masarz wieprzowy 200km od SzczecinaObowiązki rozbieranie/wykrawanie mięsa wieprzowego, utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Wymagania odpowiedzialności na stanowisku i za powierzone mienie, brak przeciwskazań do pracy z n
2025-02-17 07:01:09Twój zakres obowiązków, wykonywanie konstrukcji stalowych z zespołów i pojedynczych elementów na podstawie rysunków , technicznych, , obsługa suwnic sterowanych z poziomu roboczego, , kontrola dostępności materiałów zgodnie z listami komponentów
2025-02-10 15:41:08Praca dla kucharzy na sezon zimowy na okres od 5 do 7 miesięcy. Praca z zakwaterowaniem w Szwajcarii, Austrii oraz w południowych Niemczech. Kucharz na sezon zimowy kraje Alpejskie!Obowiązki Mise en Place i wszelkie przygotowania wydawanie potra
2025-02-03 07:01:24Kucharz a la carte - bardzo blisko polskiej granicyObowiązki praca w systemie a la carte na wszystkich stanowiskach od zimnej kuchni po grill Mise en Place utrzymywanie wysokiego standardu wydawanych dań Wymagania wykształcenie zawodowe jako kuc
2025-02-02 07:01:15Kelner umowa o pracęObowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ Z GOŚĆMI DOŚWIADCZENIE W PRACY NA REWIRZE; Oferu
2025-02-02 07:01:15Sprzedawca w punkcie gastronomicznym Obowiązki obsługa gości przyjmowanie i realizowanie zamówień w kuchni i na barze prace porządkowe przed i po zamknięciu restauracji Wymagania znajomość języka niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną
2025-01-25 07:01:11Kelner nad morzemObowiązki obsługa gości przyjmowanie i realizowanie zamówień prace porządkowe przed i po zamknięciu restauracji Wymagania znajomość języka niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację mile widziane doświadczenie
2025-01-25 07:01:11Kelner w 5 gwiazdkowym hoteluObowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ Z GOŚĆMI DOŚWIADCZENIE W PRACY NA REWIR
2025-01-24 11:01:17Kucharz a la carte w 5 gwiazdkowym HoteluObowiązki praca w systemie a la carte Mise en Place utrzymywanie wysokiego standardu wydawanych dań Wymagania wykształcenie zawodowe jako kucharz znajomość kuchni niemieckiej i europejskiej znajomość języ
2025-01-24 11:01:17Ślusarz konstrukcji stalowych Obowiązki wykonywanie konstrukcji stalowych z zespołów i pojedynczych elementów na podstawie rysunków technicznych, obsługa suwnic sterowanych z poziomu roboczego, kontrola dostępności materiałów zgodnie z listami k
2024-12-21 11:01:23