Wymagania: wykształcenie wyższe kierunkowe Technologia żywności, Biotechnologia lub pokrewne; znajomość norm HACCP, IFS; samodzielność, umiejętność kreatywnego myślenia, zaangażowanie; otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia; dobra organizacj
2025-03-25 15:40:44Wymagania: wykształcenie wyższe kierunkowe Technologia żywności, Biotechnologia lub pokrewne; znajomość norm HACCP, IFS; samodzielność, umiejętność kreatywnego myślenia, zaangażowanie; otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia; dobra organizacj
2025-03-25 08:30:44Obowiązki: kierowanie pracą zespołu podległych pracowników organizacja pracy działu produkcji w oparciu o plany produkcyjne nadzór nad realizacją oraz zapewnienie terminowości realizacji zleceń produkcyjnych rozwiązywanie bieżących problemów nat
2025-03-25 08:20:40Obowiązki: bieżąca kontrola stanu maszyn i urządzeń dbanie o właściwy stan instalacji mechanicznych wykonywanie napraw, przeglądów oraz prac konserwacyjnych realizowanie harmonogramu przeglądów maszyn i urządzeń rozliczanie części zamiennych nad
2025-03-21 08:21:00