Zakres obowiązków:- porcjowanie mięsa- obróbka mięsa wieprzowego- obsługa linii masarskich- utrzymanie porządku oraz higiena w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITAR
2025-02-12 18:41:48Zakres obowiązków:- kompletny rozbiór półtuszy wieprzowych- porcjowanie mięsa- obróbka mięsa wieprzowego- obsługa maszyn, linii produkcyjnej- utrzymanie porządku oraz higiena w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawo
2025-02-12 18:41:48Zakres obowiązków:Kompletowanie mięsa i wędlin według zamówień. (praca w godzinach od 17.00 - 1.00 - do ostatniego załadunku) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania dodatkowe: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celó
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:Wykonywanie prac na wskazanych liniach produkcyjnych, prace porządkowe na hali, wykonywanie pozostałych prac produkcyjnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lek
2025-01-20 18:41:38Zakres obowiązków:prace przy rozbiorze mięsa - wieprzowina, porcjowanie mięsa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznyc
2025-01-20 18:41:38Zakres obowiązków:przyjmowanie półtusz wieprzowych oraz elementów, wypisywanie dokumentów kontrola przyjmowanych ilości, ważenie na wadze i wprowadzanie w system. Obsługowa elektronicznych wózków paletowych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykszt
2025-01-20 18:41:38