Twój zakres obowiązków, Codzienne nadzorowanie działalności restauracji., Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel., Koordynacja pracy zespołu kuchni i obsługi klienta., Rekrutacja, szkolenie i rozwój..
2025-01-08 17:40:31Twój zakres obowiązków, Aktywne wsparcie restauracji w codziennym działaniu., Utrzymanie wysokich standardów obsługi gości oraz dbałość o wysoką jakość produktów., Rekrutacja, szkolenie i rozwój zespołu., Nadzór nad rozwojem oferty, wprowadzanie..
2025-01-07 15:40:44Zakres obowiązków:Zgodny z wykonywanym stanowiskiem. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Doświadczenie zawodowe: wymagane- odpowiednie do stanowiska. Wynagrodzenie brutto: od 4 866 PLNRodza
2024-12-11 18:41:39Zakres obowiązków:przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, zmiana naczyń, obrusów i serwet w obecności klienta, inkasowanie należności Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawowe, gimnazjalne Wynagrodzenie brutto: od 4 7
2024-11-16 18:41:48Zakres obowiązków:przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, zmiana naczyń, obrusów i serwet w obecności klienta, inkasowanie należności Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawowe, gimnazjalne Wynagrodzenie brutto: od 4 7
2024-11-16 18:41:48