Twój zakres obowiązków, przygotowanie dań zgodnie z procedurami, dbanie o najwyższą jakość serwisu oraz zadowolenie Gości, dbanie o wysoką jakość kontaktów z obsługą sali, realizowanie poleceń Szefa Kuchni, znajomość procedur i standardów,..
2024-11-15 16:40:26Twój zakres obowiązków, Ośrodek Wypoczynkowy "Wielki Błękit" w Łukęcinie nad morzem koło Pobierowa zatrudni osobę na stanowisku Kucharz / Kucharka. Praca na podstawie Umowy o pracę lub Umowy zlecenie., Obiekt zapewnia pracownikowi nieodpłatnie..
2024-10-06 15:40:37Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość p
2024-12-21 08:00:02Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami realizacja przydzielonych zadań w kuchni efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o j
2024-12-19 08:20:02Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając pref
2024-12-11 13:32:15ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: wymagane min. roczne doświadczenie zawodowe na ww. stanowi
2024-12-04 07:31:06Tomasz makać-mikołajczyk 1.catering blue...Zakres obowiązków:Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie po
2024-12-03 18:41:48ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Inne wymagania: staż pracy mile widziany - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 4 300
2024-11-29 07:31:11RENATA KULIK USŁUGI TRANSPORTOWE HURTOWNIA...Zakres obowiązków:Sporządzanie dań obiadowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: staż pracy mile widziany Wynagrodzenie brutto: od 4 300 do 4 600 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:b
2024-11-28 18:41:44Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami., Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań., Utrzymanie czystości na stanowisku pracy., Praca w zespole., Przygotowywanie składników do gotowania., Kontrola..
2024-11-08 12:40:42Hotel Dworek Nad Stawem w Podborzu obok Ostrowi Mazowieckiej, zatrudni sprawną, odpowiedzialną osobę do pracy w kuchni. Wymagane poczucie smaku, dokładność, czystość i zaangażowanie w postawione cele. Praca dwuzmianowa. Zapewniamy elastyczne grafiki
2024-10-28 17:31:05HOTEL Dworek Nad Stawem z salą bankietową i restauracją Browar Podborze zatrudni kucharkę / kucharza. Elastyczny grafik pracy, możliwość doskonalenia umiejętności gastronomicznych i awansu. Mile widziane osoby energiczne i chętne do pracy. Do obowiąz
2024-10-07 12:18:27Poszukujemy kucharki lub pomoc kuchenną do pracy w kuchni szkolnej w Ostrowi Mazowieckiej. Niezbędne jest doświadczenie na kuchni zbiorowego żywienia oraz ważna książeczka. Praca od poniedziałku do piątku w godz 7-15. Prosimy o kontakt wyłącznie tele
2024-09-23 09:50:02Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie i nadzorowanie przygotowań dań zgodnie z wytycznymi szefa kuchni , - Zarządzanie zespołem kuchennym podczas zmiany i koordynowanie pracy pracowników kuchni , - Kontrola jakości i estetyki serwowanych..
2024-12-20 13:40:36Zatrudnimy do kuchni cateringowej. Przygotowywanie tradycyjnych dań obiadowych. Miejsce Warszawa Mokotów
2024-12-20 11:16:02Kucharkę i kucharza do kuchni cateringowej. Przygotowywanie tradycyjnych dań obiadowych. Praca jednozmianowa 6.00-14.00 w miłym zespole
2024-12-20 11:15:43ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: doświadczenie na podob
2024-12-20 07:31:06PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE TOPAZ...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne,średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne,średnie branżowe, gastronomiczne - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemi
2024-12-20 07:31:06SYLKRIS S.C KRZYSZTOF ROKICKI SYLWIA ROKICKAInformacje podstawoweMiejsce pracy: Armii Krajowej 5, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieZakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami.Realizacja przydzielonych zadań w kuchni.Efektywna współpraca z Szef
2024-12-20 07:01:24P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami.Realizacja przydzielonych zadań w kuchni.Efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji.Przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o
2024-12-19 18:41:28Zakres obowiązków:Umiejętność gotowania i przygotowywania posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, średnie branżowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie leka
2024-12-19 18:41:28ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Języki: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
2024-12-19 07:30:58JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021Zakres obowiązków:Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków;Przygotowywanie potraw w godzinie we sporządzonym jadłospisem oraz stosowaną recepturą;Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach;Utrzymywan
2024-12-18 18:41:40Zakres obowiązków:- dbałość o stan sanitarno-higieniczny; - przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem; - przygotowywanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształc
2024-12-18 18:41:35Dzień dobry, Przedszkole w Warszawie na Ursynowie zatrudni do pracy na pełen etat Panią Kucharkę, która pracowała już na kuchni w przedszkolu oraz pomoc kuchenną. Praca jest stabilna i na pełen etat. Zapraszam do wysyłania CV
2024-12-18 16:07:17Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze. Młodszy Kucharz/Kucharka Miejsce pracy:
2024-12-18 11:50:03Zakres obowiązków:kuchnia polska, diety kuracjuszy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagane doświadczenie w zawodzie Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbn
2024-12-17 18:41:24Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw na wyznaczoną godzinę,, współtworzenie menu,, robienie zamówień, kontrolowanie stanów magazynowych,, ścisła współpraca z innymi działami firmy...
2024-12-17 15:40:43Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z prostej karty menu baru (burgery, club sandwich, sałatka Cezar, krem z pomidorów) – około 15 coverów dziennie, Przygotowywanie składników pod catering, lunche i śniadania: krojenie warzyw, układanie..
2024-12-17 09:40:35ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3) - Języki: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - śr
2024-12-17 07:31:08Szkoła podstawowa nr 391 im. macieja aleksego...Zakres obowiązków:Przygotowywanie dwudaniowych obiadów, współpraca z intendentem i pomocami kuchennymi. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzJęzyk
2024-12-16 18:41:35Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie mięsa na grillu lawowym..
2024-12-16 10:40:42Kuchnia się powiększa i szuka kucharza lubiącego gotować, kreować i sprzątać po sobie. Po szkole gastronomicznej lub z doświadczeniem na samodzielnym stanowisku. Gotujemy po polsku, codziennie, na rożne zmiany 8-21dla każdego. Wyślij CV z klauzulą. ️
2024-12-15 10:19:09MJ Governess (numer certyfikatu 6860) właściciel serwisu gospodynirezydencji.pl poszukuje kucharki/kucharza. Miejsce pracy Warszawa/Powiśle. Kucharz/kucharka dla czteroosobowej rodziny Obowiązki przygotowywanie posiłków dla czteroosobowej rodziny uwz
2024-12-15 07:01:49Monika Jakubiak MJ GovernessTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie smacznych i zdrowych posiłków dla ok. 15 osób, w tym: Śniadań, obiadów, kolacji, deserów oraz przekąsek (np. sałatek, finger food)., Sporządzanie menu z uwzględnieniem diet i preferencji żywieniowych naszych..
2024-12-15 00:40:17AN MEDICA sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Zawody: Kucharz* - Inne wymagania: Praca na cały etat - godziny pracy wg harmonogramu[Zgłoszenia: e-mail: d.marciniuk@ron.mil.pl] - Przeznaczo
2024-12-14 07:31:0328 wojskowy oddział gospodarczy w siedlcachDla naszego Klienta poszukujemy kucharza do renomowanej restauracji à la carte w centrum Warszawy. Kucharz - restauracja à la carte w centrum WarszawyObowiązki Wymagania doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz przygotowanie potraw zgodnie z obowi
2024-12-14 07:01:22Monika Jakubiak MJ GovernessPoszukujemy do obiektów restauracyjnych w Holandii osób z doświadczeniem na stanowisku: Kucharz/Kucharka, Kelner/Kelnerka lub Chef de Partie.wiele wakatówróżne lokalizacje na terenie HolandiiOczekujemy:Dyspozycyjności do długotrwałej współpracyRoczne
2024-12-13 21:25:51Zakres obowiązków:- przygotowywanie i terminowe wydawanie posiłków - zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków;- znajomość budowy i eksploatacji użytkowanego sprzętu;- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przy
2024-12-13 18:41:31