Twój zakres obowiązków: *dbałość o jakość przygotowywanych potraw *kontrola stanów magazynowych pod kątem śniadań *przestrzeganie standardów ośrodka i jakości przygotowywanych potraw *przestrzeganie zasad higieny, dobrej praktyki produkcyjnej i
2025-01-13 21:07:16Oczekiwania: udokumentowana wcześniejsza praca na stanowisku kucharza dyspozycyjność ( praca w systemie zmianowym i w weekendy ) bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętności pracy zarówno indywidualnej..
2025-01-12 18:53:36Baltic Korona RestaurantZakres obowiązków:Przygotowywanie i dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dańwłaściwe gospodarowanie produktami spożywczymi.współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni.pilnowanie świeżości używanych produktów. Wymagania:Wymagania
2024-12-05 18:41:48Szukasz pracy jako KUCHARZ? Chcesz pracować w jednej z najmodniejszych Restauracji na Pomorzu? Dołącz do Nas i razem z nami buduj coś wspaniałego! Nasze oczekiwania względem kandydata/tki: -udokumentowana wcześniejsza praca na stanowisku kucharz
2024-11-05 14:52:56Opis zadań:-przygotowywanie posiłków -mycie naczyń Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplik
2025-01-27 18:41:53Zakres pracy. Sprzątanie pokoi korytarzy urządzeń sanitarnych. W okresie od połowy czerwca do połowy sierpnia
2025-01-10 18:41:38Zakres obowiązków:wykonywanie czynności w celu utrzymywanie porządku w restauracji.obsługa gości w restauracji.sporządzanie rachunków.przyjmowanie płatności.dbanie o odpowiedni wizerunek restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie:
2024-12-06 18:41:50Zakres obowiązków:Zakres działań recepcjonisty hotelowego obejmuje rejestrację i wyrejestrowywanie gości z wykorzystaniem elektronicznych systemów rezerwacyjnych, przydzielanie pokoi oraz udzielanie wszelkich informacji na temat zasad pobytu i o
2024-12-06 18:41:50Oczekiwania: udokumentowana wcześniejsza praca na stanowisku barmana/barmanki dyspozycyjność ( praca w systemie zmianowym i w weekendy ) bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętności pracy zarówno indywidualnej, jak i w zespole pozytywne nast
2024-11-05 14:52:59Oczekiwania: -dyspozycyjność ( praca w systemie zmianowym i w weekendy) -bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętności pracy zarówno indywidualnej, jak i w zespole -pozytywne nastawienie do pracy -zaangażowanie -książeczka do celów sanitarno-
2024-11-05 14:52:52Zakres obowiązków:- zarządzanie zespołem podległych pracowników, kontrola i ocena efektywności ich pracy,- kontrola i nadzór nad terminowością produkcji na podległym dziale, - dbałość o przestrzeganie przepisów BHP i HACCP- ścisła współpraca z i
2025-01-22 18:41:32Twój zakres obowiązków, Rekrutacja pracowników, szkolenie nowych osób, Cotygodniowe układanie grafiku pracy kuchni, Tworzenie nowych dań , Dostosowanie menu do składników dostępnych sezonowo, Kontrola stanów magazynowych, minimalizacja strat,..
2025-01-30 15:40:48MARCIN CHOJNACKI MILKSHAKE BARZakres obowiązków:przygotowywanie dań z karty cateringów, bufetów, na rezerwacje zgodnie z kalendarzem imprez Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: doświadczenie zawodowe, umiejętność, z
2025-01-22 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie i serwowanie dań śniadaniowych zgodnie z recepturami i standardami lokalu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: KucharzInne wymagania: [Inne] : Oczekiwania pracodawcy wob
2025-01-21 18:41:22Zakres obowiązków:1) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i termicznej,2) racjonalne wykorzystywanie produktów w czasie obróbki wstępnej i termicznej,3) przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisu dekadowego i asygnat
2025-01-16 18:41:37Zakres obowiązków:Podział zadań personelu kuchni i przygotowywanie potraw najwyższej jakości. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: kwalifikacje bądź doświadczenie zawodowe na pokrewnym stanowisku Wynag
2025-01-15 18:41:49Zatrudnię kucharza/ kucharkę - żywienie zbiorowe. Praca w Ustce
2025-01-13 23:27:01Twój zakres obowiązków, Praca w cateringu dietetycznym Fatway. Szukamy osoby z doświadczeniem w gastronomii minimum 2-3 lata. Osób bez doświadczenia nie przyjmujemy. Charakter kuchni: zakładowy. Zakres obejmuje przygotowanie produktów, wykonanie..
2025-01-10 20:40:04Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dl
2025-01-07 18:41:18Przyjmę do pracy na sezon letni kucharza - bardzo wysokie wynagrodzenie +zakwaterowanie+wyżywienie . Kucharz z doświadczeniem (bufety szwedzkie)
2024-11-13 22:26:31Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KucharzUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epide
2025-01-31 18:41:47Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków, dbałośc o jakość potraw, znajomość DPH i HCCP. Praca w godz. 7-19. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzInne wymagania: doświadczenie zawodo
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Zleceniobiorca wykonywać będzie bieżące prace i czynności polegające między innymi na:a) organizowaniu pracy w kuchni, b) pobieraniu z magazynu artykułów żywnościowych,c) dbaniu o wysoką jakość przygotowywanych posiłków zgodnie
2025-01-30 18:42:18Na wakacje do jadłodajni .Zatrudnię nad morzem kucharkę/pomoc która będzie przyrządzała dania polskie (schabowy/pomidorowaa) lub po pokazaniu azjatyckie...itp. lub chce się tego nauczyć.Możliwość nauki,przyuczenia. Chętnie kucharkę ze szkoły. Za
2025-01-30 15:06:54Zatrudnię osobę energiczną, samodzielną, z doświadczeniem i pasją do gotowania kuchni polskiej, na stanowisko kucharza/kucharkę w restauracji w Puzdrowie
2025-01-27 15:06:48Zakres obowiązków:przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto:
2025-01-23 18:41:34Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów i receptur, Dbanie o higienę w miejscu pracy, Kontrola akcesoriów oraz urządzeń wykorzystywanych na kuchni, Stosowanie się do zasad HACCP ,GHP, GMP , BHP, Racjonalne.
2025-01-22 10:41:22Zakres obowiązków:praca w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: umiejętność pracy w zespole, kratywność,wielozadaniowość, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, komunikatywność
2025-01-21 18:41:22Zakres obowiązków:Samodzielne gotowanie, przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, praca na recepturach, stosowanie systemu HACCP, dbałość o wysoki standard obsługi gości oraz wizerunku hotelu. Dźwiganie towaru kobieta do 12 kg, mężczyz
2025-01-16 18:41:37Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw według ustalonego planu produkcji i zgodnie z wdrożoną technologią, wydawanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Doświadczenie zawodowe w pracy
2025-01-16 18:41:36