Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole Wymagania inne:[Inne]: Aktualna książeczka do celów">
2025-04-21 14:21:05Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia:. Wymagania inne:[Umiejętność 1]: kucharz małej gastronomi z umiejętnościami kuchni">
2025-04-14 08:21:09Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i standardami lokalu, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy oraz kuchni, organizacja pracy, kontrola jakości. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUpr
2025-04-12 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: doświadczenie w pracy w zespoleInne wymagania: [Inne] : Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznychW
2025-03-20 18:41:46Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole Wymagania inne:aktualna książeczka do celów">
2025-04-21 18:21:03PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2025-04-16 18:35:48McDonald's PolskaWymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze branżowe, inne Wymagania inne:Praca w godzinach do uzgodnienia z pracodawcą POMOC W PRZYGOTOWYWANIU I WYDAWANIU">
2025-04-16 08:21:06Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: komunikatywność i wysoka kultura osobista Uprawnienia: obsługa kas fiskalnych i minimum">
2025-04-04 08:21:03Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie branżowe Wymagania inne:Praca w restauracji McDonald's w Człuchowie Praca na czas określony od 01.04.2025 do">
2025-04-03 10:21:14Zakres obowiązków:-obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, spr
2025-04-01 18:41:38Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze branżowe Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole Wymagania inne:wymagana aktualna książeczka do celów">
2025-03-31 12:21:02Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: doświadczenie w pracy w zespoleInne wymagania: wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, praca w godzin
2025-03-26 18:41:48Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie zawodowe Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący Język: niemiecki, w mowie - A1">
2025-03-26 10:21:13Zakres obowiązków:przyjmowanie rezerwacji, zakwaterowywanie i wykwaterowywanie gości hotelowych;prowadzenie obsługi recepcji w języku polskim i obcym (język angielski, i/lub niemiecki);prowadzenie obsługi elektronicznych systemów rezerwacyjnych;
2025-03-25 18:41:52Zakres obowiązków:Zarządzanie kuchnia oraz pracownikami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: doświadczenie w pracy w zespoleInne wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznychWymagan
2025-03-20 18:41:46Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnienie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Pr
2025-04-04 18:41:33Zakres obowiązków:przygotowanie dań, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: książeczka s
2025-04-01 18:41:35Poszukujemy:Pokojówki/pokojowi do sprzątania kompleksu hotelowego 4* i 5*,Kelnerzy/rki barowi i restauracyjni,Kucharze,Praca sezonowa od 10.04 do 10.10.2025Oczekujemy:2 letniego doświadczenia w pracy w hotelu,Znajomość języka angielskiego lub hi
2025-04-01 11:53:46Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:za pośrednictw
2025-03-31 18:42:03InterKadra to agencja pracy tymczasowej i doradztwa personalnego z 17-letnim doświadczeniem na rynku. Jesteśmy firmą godną zaufania! Oferujemy pracę dostosowaną do Twoich kwalifikacji i potrzeb
2025-03-31 15:36:57InterKadra Sp. z o. oPraca Oferty pracy Borsk: Kucharz z możliwością zakwaterowania. przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług utrzymanie dyscypliny pracy i
2025-03-31 08:21:06Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie branżowe Uprawnienia: ambitny Uprawnienia: bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, sumienność, dokładność">
2025-03-30 16:21:15Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań kuchni Polskiej i Regionalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżoweUprawnienia: ambitny, bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, sumienność, dokładność, zaangażowanie, kreatyw
2025-03-27 18:41:53Do Twoich obowiązków należeć będzie wszystko co związane z powstawaniem przepysznej pizzy, czyli wyrabianie ciasta, przygotowywanie oryginalnych składników i ostatecznie komponowanie, a następnie pieczenie w piecu kamiennym najlepszej włoskiej p
2025-04-21 14:00:03Zatrudnię osobę do obsługi bufetu w szpitalu. Co jest wymagane: - Obsługa kasy fiskalnej - Przygotowywanie dań obiadowych zgodnych z kartą menu - Tworzenie karty menu - praca zgodna z systemem HACCP - Przygotowywanie prostych zestawów śniadaniow
2025-04-20 05:06:30Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według oryginalnych receptur, kontakt telefoniczny i mailowy z zagranicznymisprzedawcami produktów kuchni Indyjskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne pod
2025-04-18 18:41:40Opis zadań:Nauka obsługi sprzętów w gastronomii, zapoznanie z zasadami HACCAP, przygotowywanie wydawek, nauka gotowania według receptur, pomoc przy przygotowywaniu mięs.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Śródmieście Wymagania:Wymagania koniecz
2025-04-18 18:41:36Opis stanowiska Przygotowywanie potraw zgodnie z naszym menu. Utrzymywanie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Przestrzeganie standardów czystości i higieny. Pomoc w kreowaniu menu dostosowanego do
2025-04-18 09:30:02Zakres obowiązków: • Przygotowanie potraw • Utrzymanie czystości i porządku w kuchni • Dokonywanie zamówień i uzupełnianie zapasów • Przestrzeganie zasad BHP oraz przepisów sanitarno-epidemiologicznych Wym
2025-04-17 12:12:04