Ptysie pistacjowe z maliną waszego wyrobu w Stokrotce... to najbardziej obrzydliwa rzecz jaką jadłam!!!!
najpierw pomyślałam że może są skisłe, ale nie.. po prostu na pierwszym miejscu składają się z... UKWASZONEJ EMULSJI TŁUSZCZOWEJ. Gdzie te tradycyjne receptury, naturalne składniki którymi się chwalicie? Mają tak fatalny skład, że powinny być wyprodukowane przez fabrykę a nie "cukiernie". Pistacjowe a pistacji w składzie brak
Pełno margaryny w kremie budyniowym z Ciasta truskawkowego z galaretką :( Nie czuć w ogóle budyniu, ale sztuczność. Jest to niesmaczne. Do tego jakieś substancje spulchniające: węglany sodu i difosforany w cieście. Po co to? Serio nie można smaczniej i zdrowiej? Czemu inni mogą robić też ciasta na margarynie, ale tak, że prawie tego nie czuć i są smaczne? Więcej nie kupię wypieków Gmurczyka. Nie polecam