Zakres obowiązków:wg potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: ZAKRES OBOWIĄZKÓW: tworzenie menu restauracji zgodnego z charakterem obiektu i sezonowością produktów.planowanie pracy kuch
2025-03-21 18:41:46MUSI Sp. z o.o. z siedzibą w Kielcach będąca właścicielem obiektu hotelowego zlokalizowanego w Cedzynie k. Kielc poszukuje pracownika na stanowisko: SZEF KUCHNI Miejsce pracy: CEDZYNA, woj. świętokrzyskie WYMAGANIA: - doświadczenie na stanowisku
2025-03-14 15:06:48Twój zakres obowiązków: - współtworzenie nowego menu - współtworzenie zmotywowanego zespołu - przygotowywanie dań zgodnie ze standardami - dbanie o odpowiednią estetykę potraw - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych - umiejętne g
2024-12-30 10:24:22Szukamy osoby do pracy na stanowisku kelner/ kelnerka. Chętnie podejmiemy współpracę z osobami które mają doświadczenie Restauracja czynna od godziny 10,30 do 19,00 Obowiązki : - obsługa gości restauracji - doradztwo w wyborze potraw, - utrzyman
2025-03-23 05:06:30Wymagania - aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności - chęć do pracy - brak przeciwwskazań do pracy fizycznej
2025-03-22 08:36:01Hotel AVIATOR Business Hotel Medical & Spa w Masłowie zatrudni Kucharza/Kucharkę z doświadczeniem w przygotowywaniu cateringu. Do obowiązków osoby zatrudnionej będzie należało: -przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2025-03-21 15:06:34Wymagania doświadczenie zawodowe w pracy w gastronomii, w szczególności cateringu
2025-03-21 08:36:02Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań, półproduktów według oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: umiejętność czytania przepisów wietnamskich, znajomość
2025-03-19 18:41:39Zakres obowiązków:- przygotowywanie dań;- wydawanie dań;- utrzymywania czystości;- zaangażowanie;- sumienność;- odpowiedzialność. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: gotowanieWymagany staż pracy: lata: 2
2025-03-19 18:41:39Firma zatrudni do pracy kucharza/kucharkę, kelnera/kelnerkę, pomoc kuchenną oraz sprzątaczkę. Praca w Hotelu Restauracji Eliot w Woli Morawickiej
2025-03-18 08:36:01Poszukujemy osoby na stanowisko Kucharza, która dołączy do naszego zespołu w firmie zajmującej się żywieniem masowym dla firm. Jeśli lubisz gotować, jesteś odpowiedzialny i szukasz stabilnej pracy w przyjaznej atmosferze – zapraszamy do..
2025-03-17 08:37:40LEVELWORKZatrudnimy : KOORDYNATORA PROJEKTU "URUCHAMIAMY KAWIARNIE " po uruchomieniu kawiarni proponujemy pracę na stanowisku : MANAGER KAWIARNI Projekt obejmuje uruchomienie kawiarni w Kielcach, Łodzi, Krakowie. Szukamy osób z doświadczeniem pracy w kaw
2025-03-16 15:06:37Wymagania Doświadczenie minimum 2 lata. Aktualna książeczka zdrowia
2025-03-15 08:36:02Restauracja Lepione , poszukuje ambitnej osoby na stanowisko Kucharz Liniowy w Restauracji Lepione w CH Echo, Jeśli jesteś dynamicznym, zaangażowanym i doświadczonym profesjonalistą, zapraszamy do dołączenia do naszego zespołu. Kucharz - Restaur
2025-03-14 11:01:11Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.oZakres obowiązków:wg potrzeb Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagania: odpowiedzialność, uczciwość, sumienność, dbałość o szczegóły, dobra organizacja pracy, mile widziane doświadczenie w pracy na podobny
2025-03-13 18:42:04Zakres obowiązków:wg potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wymagania: aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie jako pomoc kuchenna (mile wi
2025-03-13 18:42:04PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2025-03-12 15:36:41McDonald's PolskaWymagania Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych,Doświadczenie jako pomoc kuchenna (mile widziane),Dyscyplina w zachowaniu czy
2025-03-12 08:36:00Wymagania -odpowiedzialność, uczciwość, sumienność, dbałość o szczegóły -dobra organizacja pracy, -mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym st
2025-03-12 08:36:00Bistro La Baguette zatrudni osoby do pracy na stanowisko Pomocy Kuchennej / Zmywak. W naszym bistro króluje sezonowość i dobrej jakości produkty. Znajdujemy się u podnóża..
2025-03-10 08:36:02Wymagania Wysoka kultura osobista Dyspozycyjność Samodzielność, a jednocześnie u
2025-03-08 08:36:03Opis zadań:wg. wniosku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania
2025-03-06 18:41:36Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne, kierunek: cukiernikInne wymagania: Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, umiejętności w zakresie cukiernictwa.Zakres obowiązków: tw
2025-03-06 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowanie ciasta do wypieku chleba Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, doświadczenie w pracy na w.w stanowisku, umiejętność formowan
2025-03-05 18:41:27Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, inneInne wymagania: Wymagania: mile widziane doświadczenie w zawodzie oraz obsługa kasy fiskalnejZakres obowiązków: przygotowanie, serwowanie i podaw
2025-03-03 18:41:47Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne, kierunek: cukiernikInne wymagania: Wymagania: mile widziane doświadczenie w zawodzie, umiejętności w zakresie cukiernictwaZakres obowiązków:
2025-03-03 18:41:47Wrocławska Akademia Kulinarna, poszukuje ambitnej osoby na stanowisko Kierownika Restauracji w nowej restauracji w Galerii w Centrum. Jeśli jesteś dynamicznym, zaangażowanym i doświadczonym profesjonalistą, zapraszamy do dołączenia do naszego ze
2025-02-28 07:01:07Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o