Zakres obowiązków:Opera Nova w Bydgoszczy poszukuje osoby współpracującej (umowa zlecenie) w charakterze portiera od 01.06.2025 r. z możliwością późniejszego zatrudnienia na umowę o pracę. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze
2025-03-13 18:41:58Lubisz pracę z ludźmi? Interesuje Cię przygotowywanie słodkości? Masz motywację do pracy? Do zakresu obowiązków należy: - przygotowanie deserów - dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy Od kandydatów oczekujemy: - dyspozycyjności zarówno w
2025-04-23 05:06:33Poszukujemy kelnerkę lub kelnera do pracy w Pijalni Czekolady E.Wedel w Bydgoszczy. Jeżeli masz chęci do pracy, wysoką kulturę osobistą i chcesz zdobywać doświadczenie w renomowanej firmie .. . . dołącz do nas :) Przygotowaliśmy dla Ciebie: Elas
2025-04-23 05:06:33TANCERKA KLUBOWA Jesteś przekonana, że taniec nie sprawia Ci najmniejszych problemów. Jesteś przebojowa i komunikatywna, więc w głowie rodzi się jedynie pytanie: Dlaczego by nie spróbować zostać tancerką? Tancerka to dziewczyna przede wszystkim:..
2025-04-22 14:45:50KLUB NOCNY Wild Orchid, Broadway Show oraz Underground W CENTRUM GDAŃSKA oraz SOPOTU ZATRUDNI: •Tancerki - ok. 3000 -8000 zł / tydzień •Hostessy klubowe- ok. 2000 -4000 zł / tydzień •Promotorki- ok. 1500 -3000 zł / tydzień •Kelnerki - ok. 1500..
2025-04-22 14:45:41Agencja pracy "Kaja" nr rej, 391 zatrudni, dla jednego z naszych klientów: Pracownika obsługi targów: XXXI Targi WOD-KAN w dniach 20-22 maja 2025 w Bydgoszczy Obowiązki: * obsługa klientów * obsługa baru: robienie i podawanie kawy, herbaty,..
2025-04-22 10:39:26Agencja Pracy KajaDo Twoich obowiązków należeć będzie wszystko co związane z powstawaniem przepysznej pizzy, czyli wyrabianie ciasta, przygotowywanie oryginalnych składników i ostatecznie komponowanie, a następnie pieczenie w piecu kamiennym najlepszej włoskiej p
2025-04-21 14:00:03Opis stanowiska Zarządzanie praca zespołu w hotelowej restauracji. Współpraca z Szefem Kuchni w tworzeniu oferty gastronomicznej. Szkolenie i motywowanie pracowników. Planowanie grafików i rozliczanie kosztów działu. Utrzymywanie wysokiego stand
2025-04-20 13:13:01Zatrudnię osobę do obsługi bufetu w szpitalu. Co jest wymagane: - Obsługa kasy fiskalnej - Przygotowywanie dań obiadowych zgodnych z kartą menu - Tworzenie karty menu - praca zgodna z systemem HACCP - Przygotowywanie prostych zestawów śniadaniow
2025-04-20 05:06:30Opis zadań:Nauka obsługi sprzętów w gastronomii, zapoznanie z zasadami HACCAP, przygotowywanie wydawek, nauka gotowania według receptur, pomoc przy przygotowywaniu mięs.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Śródmieście Wymagania:Wymagania koniecz
2025-04-18 18:41:36Opis stanowiska: Zarządzanie hotelową restauracją. Nadzór nad zespołem i szkolenia pracowników. Współpraca z Szefem Kuchni w celu rozwijania menu. Motywowanie zespołu oraz planowanie grafików pracy. Nadzór nad kosztami i dbałość o standardy usłu
2025-04-18 13:13:01Opis stanowiska Przygotowywanie potraw zgodnie z naszym menu. Utrzymywanie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Przestrzeganie standardów czystości i higieny. Pomoc w kreowaniu menu dostosowanego do
2025-04-18 09:30:02Opis stanowiska: Zarządzanie restauracją hotelową Kierowanie i nadzorowanie pracy zespołu podległych pracowników. Tworzenie i rozwijanie oferty gastronomicznej we współpracy z Szefem Kuchni. Szkolenie stanowiskowe pracowników. Motywowanie pracow
2025-04-16 15:34:22Informacje podstawoweMiejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskieZakres obowiązków: - zmywanie naczyń,- obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na potrawy, - utrzymywanie
2025-04-16 11:01:01SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZYInformacje podstawoweMiejsce pracy: Bartłomieja z Bydgoszcz 9a, 85-796 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskieZakres obowiązków: Samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów
2025-04-16 11:01:01SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZYZakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu. Utrzymanie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Obsługa gości na najwyższym poziomie. Dbanie o standardy czystości i higieny. Udział w tworzeniu nowych dań i menu zgodnie z aktualnymi tren
2025-04-16 09:30:03Zakres obowiązków:Samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o estetykę wydawanych potraw.Oferujemy: zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku; w
2025-04-15 18:41:55Zakres obowiązków:- zmywanie naczyń,- obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na potrawy, - utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, sali konsumpcyjnej i zaplecza,- czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg
2025-04-15 18:41:55Opis zadań:Zgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: - umiejętność pracy w zespole,- uczciwość,- dyspozycyjność,- rzetelność,- sprawność fizyczna. Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umow
2025-04-15 18:41:55Opis zadań:Zgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: - umiejętność pracy w zespole,- uczciwość,- dyspozycyjność,- rzetelność,- sprawność fizyczna. Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRo
2025-04-15 18:41:55Opis stanowiska Sprzątanie pokoi i przestrzeni wspólnych hotelu. Dbanie o czystość sal konferencyjnych. Obsługa pokoi gości według ustalonych standardów
2025-04-15 13:28:03Opis stanowiska Przygotowywanie oraz serwowanie napojów. Pomoc gościom w wyborze potraw i udzielanie informacji na temat ich przygotowania. Współpraca z kuchnią w realizacji zamówień
2025-04-15 13:11:02Zadania: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradztwo w wyborze potraw i informowanie o ich przygotowaniu. Współpraca z kuchnią przy realizacji zamówień
2025-04-13 13:11:02Opis stanowiska Pomoc kucharzowi i realizacja zleconych zadań pod jego nadzorem. Przygotowywanie stanowiska pracy z zachowaniem zasad higieny. Utrzymanie porządku w sprzętach kuchennych, naczyniach i pomieszczeniach
2025-04-12 11:09:02Zadania: Sprzątanie pokoi i powierzchni publicznych hotelu. Obsługa sal konferencyjnych w zakresie dbałości o czystość. Zapewnienie pełnej obsługi pokoi gości, zgodnie z poleceniami, w oparciu o ustalone normy i metody działania
2025-04-11 15:33:05ZAKRES ZADAŃ: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradzanie Gościom w wyborze potraw i informowaniu o sposobie ich przygotowania. Współpraca z pracownikami Kuchni przy realizacji zamówień
2025-04-11 15:33:05Będziesz odpowiedzialny za: Przyjmowanie i serwowanie zamówień, Przygotowywanie napojów ciepłych i zimnych, Obsługę przyjęć okolicznościowych, Dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy
2025-04-11 12:20:06