Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami określonymi przez szefa kuchni, Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, Utrzymywanie porządku i higieny w..
2025-01-27 23:40:03Doświadczenia na podobnym stanowisku, Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe) – będzie dodatkowym atutem, Kreatywności, poczucia estetyki, dbania o czystość, Posiadania orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjności
2025-01-14 10:25:19Smart-HR 4,1Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe), Minimum 3-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, Szerokiej wiedzy w zakresie kuchni polskiej i sztuki gotowania, Posiadania aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjno
2025-01-14 10:25:19Smart-HR 4,1Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 2300 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świerardowie Zdroju i w Wiśle. Nasze motto brzmi: 'Więcej niż hotele', dlatego dbamy o każdy as
2025-01-30 15:30:15Wisła Mountain Resort Operator Sp. z o.o...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie dań zgodnie z naszymi przepisami, - przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów śniadaniowych - dbanie o odpowiednią estetykę potraw, - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń w miejscu pracy, - dbanie o
2025-01-28 18:30:21TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o jakość i estetykę przygotowanych i serwowanych potraw, Pomoc w przyjmowaniu towaru i inwentaryzacji, Dbanie o powierzony sprzęt i mienie..
2025-01-30 13:40:51Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw z zachowaniem receptur oraz wymogów sanitarnych, jak i HACCP, Prawidłowe, estetyczne i kreatywne prezentowanie dań, Dbałość o porządek miejsca pracy..
2025-01-29 10:40:48Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji, - Zarządzanie zapasami składników i kontrola ich jakości, - Utrzymywanie czystości i higieny stanowiska pracy, - Współpraca z zespołem kuchennym i obsługą
2025-01-25 15:40:36Japońska restaurację w centrum Gliwic BOSKA RAMEN poszukuje do zespołu KUCHARZY kt órzy z naszym Szefem Kuchni połączą ideały smakowe z przełożeniem na talerz tak aby ostatecznie gość powr ócił i zam ówił ponownie wyśmienite danie. Jeżeli masz d
2025-01-25 11:53:53ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia) - Inne wymagania:
2025-01-25 07:31:02Prowent pphu sp. z o. oZakres obowiązków:Przygotowywanie kuchni tradycyjnej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia)Inn
2025-01-24 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLN - Opis wynagrodzenia: brut
2025-01-23 07:30:56Doner imbiss s.c. marek moch, joanna rostkowskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Zawody: Kucharz* - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna, rzetelność, uczciwość
2025-01-23 07:30:56Promus Nieruchomości Gliniecki Sp. kZakres obowiązków:- przygotowywanie pół produktów gastronomicznych- przygotowywanie miesa do kebaba- utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania dodatkowe: Uprawnienia: prawo jazdy k
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, umiejętność optymalnego zamawiania produktów, efektywne zarządzanie surowcem, przygotowywanie receptur do dań zawartych w menu, dbanie o po
2025-01-22 18:41:31Restauracja Zabrzański Gościniec oferuje pracę na stanowisku Kucharza i Pomocy kuchennej w Zabrzu. Wymagania: Ważna książeczka sanepidowska Dyspozycyjność do pracy w weekendy Mile widziane doświadczenie W przypadku szczegółowych pytań prosimy o..
2025-01-22 11:22:18Zabrzański GościniecRestauracja Zabrzański Gościniec oferuje pracę na stanowisku Kucharza i Pomocy kuchennej w Zabrzu. Wymagania: Ważna książeczka sanepidowska Dyspozycyjność do pracy w weekendy Mile widziane doświadczenie W przypadku szczegółowych pytań prosimy o
2025-01-21 15:07:06ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 45,00 PLN - Opis wynagrodzenia: + premia do 30% wynagrodzenia
2025-01-21 07:31:01Rudolf klimek, przedsiębiorstwo handlowo...Twój zakres obowiązków, Poszukujemy Kucharza / Kucharki do nowej restauracji, której specjalnością są włoskie makarony., , Jeśli nie boisz się wyzwań, a włoska kuchnia jest w kręgu Twoich zainteresowań - zapraszamy do aplikowania...
2025-01-20 10:40:39Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji, - Dbałość o higienę i czystość w miejscu pracy oraz przestrzeganie norm sanitarno-epidemiologicznych, - Koordynowanie pracy w kuchni ora
2025-01-17 19:40:07SMART-HR - Jesteśmy Agencją Rekrutacyjną realizującą ambitne projekty rekrutacyjne dla naszych Klientów. Cechuje nas precyzja w działaniu oraz krótki czas realizacji zleceń. Dla naszego klienta – prężnie rozwijającej się firmy cateringowej..
2025-01-16 12:21:50Smart-HR 4,1SAMSIC jest częścią międzynarodowej SAMSIC Group działające w 27 krajach. SAMSIC świadczy zintegrowane usługi multiserwisowe, w tym usługi porządkowe, outsourcing wybranych procesów magazynowych, usługi..
2025-01-14 10:58:54Grupa Samsic PolskaMiejsce pracy: Bar mleczny Plac Piast ów w Gliwicach Opis stanowiska: Bar mleczny poszukuje doświadczonego kucharza, kt óry będzie odpowiedzialny za przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni polskiej oraz innych potraw zgodnie z menu. Do obowiązk
2025-01-11 11:53:39Twój zakres obowiązków, , 1. Przygotowywanie posiłków dla chorych zgodnie z normami żywienia., 2. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą., 3. Dbanie o racjonalne zużycie produktów..
2025-01-10 17:40:32Zakres obowiązków:samodzielny kucharz w restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczneUprawnienia: aktualna książeczka sanepidowska lub gotowość (możliwość) jej wyrobienia;, doświadczenie
2025-01-09 18:41:26Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków - śniadania, lunche Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestro
2025-01-09 18:41:26ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: pksi
2025-01-08 07:30:51FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBAZakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: pksiążeczka san
2025-01-07 18:41:20ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: brak wymagań - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3) - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych
2025-01-03 07:30:53FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA FUZJA BEATA ZASADAZakres obowiązków:- przygotowywanie dań, wybór składników najwyższej jakości, własciwe przechowywanie produktów, dbałość o konserwację urzadzeń kuchennych, utrzymanie nienagannego porządku w miejscu pracy, nadzór nad pracą w kuchni. Wymagania:Wy
2025-01-02 18:41:15Zakres obowiązków:Wykształcenie zawodowe kierunkowe gastronomiczne, 3 letnie doświadczenie zawodowe; ks.sanapidu; zakres obowiązków: przygotowanie, gotowanie potraw od podstaw do gotowego wyrobu; trzy zmiany, miejsce pracy: Gliwice ul.Gutenberga
2025-01-02 18:41:13