Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami określonymi przez szefa kuchni, Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, Utrzymywanie porządku i higieny w..
2025-01-27 23:40:03Doświadczenia na podobnym stanowisku, Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe) – będzie dodatkowym atutem, Kreatywności, poczucia estetyki, dbania o czystość, Posiadania orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjności
2025-02-13 10:25:17Smart-HRWykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe), Minimum 3-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, Szerokiej wiedzy w zakresie kuchni polskiej i sztuki gotowania, Posiadania aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjno
2025-02-13 10:25:17Smart-HRZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowanie posiłków na potrzeby zakładu pracy (dla 50 osob)-tradycyjna polska kuchnia - dbanie o wysoką jakość oraz dobry smak przygotowywanych posiłków - inne prace kuchenne - dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i
2025-02-13 18:30:19Willa Seniora Sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie dań zgodnie z naszymi przepisami, - przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów śniadaniowych - dbanie o odpowiednią estetykę potraw, - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń w miejscu pracy, - dbanie o
2025-02-10 15:30:23TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄSMART-HR - Jesteśmy Agencją Rekrutacyjną realizującą ambitne projekty rekrutacyjne dla naszych Klientów. Cechuje nas precyzja w działaniu oraz krótki czas realizacji zleceń. Dla naszego klienta – prężnie rozwijającej się firmy cateringowej..
2025-02-16 08:20:13Smart-HRTwój zakres obowiązków, - Przygotowywanie składników i dań zgodnie z przepisami oraz standardami restauracji , - Zarządzanie zapasami i kontrola świeżości produktów spożywczych , - Utrzymywanie czystości i higieny stanowiska pracy oraz sprzętu.
2025-02-11 18:40:04Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań do wydawki, przygotówki, przygotowanie pizzy, porządek w miejscu pracy..
2025-02-11 13:41:05SAMSIC jest częścią międzynarodowej SAMSIC Group działające w 27 krajach. SAMSIC świadczy zintegrowane usługi multiserwisowe, w tym usługi porządkowe, outsourcing wybranych procesów magazynowych, usługi..
2025-02-11 09:18:37Grupa Samsic PolskaZatrudnimy kucharza/ kucharkę z doświadczeniem lub kucharzy tuż po ukończeniou szkoły gastronomicznej do restauracji znajdującej sie blisko LOTNISKA PYRZOWICE i trasy E78 Siewierz- Tarnowskie Góry Od kandydata oczekujemy dobrej organizacji pracy
2025-02-10 21:06:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla gości bistro: kuchnia polska + pizza zgodnie ze standardami; sprawdzanie stanów magazynowych, tworzenie list zakupowych. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzen kuchennych, porządek i czystość w
2025-02-10 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze branżowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych,współpraca w zespole - Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasad
2025-02-07 07:31:12Centrum Integracji Społecznej w BytomiuOsoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Organizację pracy kuchni i podległego zespołu, Delegowanie bieżących zadań i nadzór nad 2-osobowym zespołem,Kontrolę produkcji i FC,Koordynację prawidłowego prowadzenia dokumentacji HA
2025-02-06 21:25:40Zakres obowiązków:Do głównych obowiązków na tym stanowisku będzie należało:higieniczne przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz zgodnie z wymogami HACCP;sporządzenie zapotrzebowania właściwej ilości surowców niezbędnych do przygotowania
2025-02-06 18:41:52ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Inne wymagania: wymagania: ukończona szkoła gastronomiczna, min. 2 lata praktyki w zawodzie, w przypadku technika obsługi maszyn s
2025-02-04 07:31:15Garmażer s. c. ewa powała, piotr powałaOsoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Przygotowanie przekąsek, fingerfood, mini deserów, tartaletek, sałatek, zimnych płyt i innych zimnych dań,Dbanie o jakość, smak i estetykę przyrządzanych posiłków,Współpracę z pozostał
2025-02-03 21:25:41Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o jakość i estetykę przygotowanych i serwowanych potraw, Pomoc w przyjmowaniu towaru i inwentaryzacji, Dbanie o powierzony sprzęt i mienie..
2025-01-30 13:40:51Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw z zachowaniem receptur oraz wymogów sanitarnych, jak i HACCP, Prawidłowe, estetyczne i kreatywne prezentowanie dań, Dbałość o porządek miejsca pracy..
2025-01-29 10:40:48Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji, - Zarządzanie zapasami składników i kontrola ich jakości, - Utrzymywanie czystości i higieny stanowiska pracy, - Współpraca z zespołem kuchennym i obsługą
2025-01-25 15:40:36Japońska restaurację w centrum Gliwic BOSKA RAMEN poszukuje do zespołu KUCHARZY kt órzy z naszym Szefem Kuchni połączą ideały smakowe z przełożeniem na talerz tak aby ostatecznie gość powr ócił i zam ówił ponownie wyśmienite danie. Jeżeli masz d
2025-01-25 11:53:53ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia) - Inne wymagania:
2025-01-25 07:31:02Prowent pphu sp. z o. oZakres obowiązków:Przygotowywanie kuchni tradycyjnej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia)Inn
2025-01-24 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLN - Opis wynagrodzenia: brut
2025-01-23 07:30:56Doner imbiss s.c. marek moch, joanna rostkowskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Zawody: Kucharz* - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna, rzetelność, uczciwość
2025-01-23 07:30:56Promus Nieruchomości Gliniecki Sp. kZakres obowiązków:- przygotowywanie pół produktów gastronomicznych- przygotowywanie miesa do kebaba- utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania dodatkowe: Uprawnienia: aktualna ksią
2025-01-22 18:41:31Zakres obowiązków:samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, umiejętność optymalnego zamawiania produktów, efektywne zarządzanie surowcem, przygotowywanie receptur do dań zawartych w menu, dbanie o po
2025-01-22 18:41:31Restauracja Zabrzański Gościniec oferuje pracę na stanowisku Kucharza i Pomocy kuchennej w Zabrzu. Wymagania: Ważna książeczka sanepidowska Dyspozycyjność do pracy w weekendy Mile widziane doświadczenie W przypadku szczegółowych pytań prosimy o..
2025-01-22 11:22:18Zabrzański GościniecRestauracja Zabrzański Gościniec oferuje pracę na stanowisku Kucharza i Pomocy kuchennej w Zabrzu. Wymagania: Ważna książeczka sanepidowska Dyspozycyjność do pracy w weekendy Mile widziane doświadczenie W przypadku szczegółowych pytań prosimy o
2025-01-21 15:07:06ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 45,00 PLN - Opis wynagrodzenia: + premia do 30% wynagrodzenia
2025-01-21 07:31:01Rudolf klimek, przedsiębiorstwo handlowo...Twój zakres obowiązków, Poszukujemy Kucharza / Kucharki do nowej restauracji, której specjalnością są włoskie makarony., , Jeśli nie boisz się wyzwań, a włoska kuchnia jest w kręgu Twoich zainteresowań - zapraszamy do aplikowania...
2025-01-20 10:40:39Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji, - Dbałość o higienę i czystość w miejscu pracy oraz przestrzeganie norm sanitarno-epidemiologicznych, - Koordynowanie pracy w kuchni ora
2025-01-17 19:40:07