Twój zakres obowiązków, Rzetelne, staranne i sumienne wykonywanie prac i obowiązków wynikających z zajmowanego stanowiska oraz stosowanie się do poleceń przełożonych., Przestrzeganie ustalonego czasu pracy, porządku i dyscypliny pracy.,..
2024-11-25 12:40:49Twój zakres obowiązków, - Współpraca przy tworzeniu menu i wprowadzaniu nowych dań , - Nadzór nad jakością przygotowywanych potraw i prezentacją dań , - Zarządzanie zapasami i kontrola kosztów żywności , - Koordynacja pracy zespołu kucharzy i..
2024-11-15 08:40:12ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Opieka nad klientami podczas pobytu, - Sprzedaż i prowadzenie wycieczek fakultatywnych, - Powitanie klientów na lotnisku, - Prowadzenie spotkań informacyjnych, - Prowadzenie transferów (lotnisko-hotel-lotnisko). Nie musisz mieć d
2024-12-20 07:30:11Coral Travel PolandKomunikatywność Otwartość Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych Status ucznia/studenta To oferujemy Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie Elastyczne godziny pracy (8-16/9-17) Pracę od poniedziałku do piątku (wolne weekendy) Prywatną opi
2024-12-19 15:09:20AsistworkZakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów Opracowanie nowego menu co pół roku Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzor
2024-12-15 08:10:02Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając pref
2024-12-11 13:32:15Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie i nadzorowanie przygotowań dań zgodnie z wytycznymi szefa kuchni , - Zarządzanie zespołem kuchennym podczas zmiany i koordynowanie pracy pracowników kuchni , - Kontrola jakości i estetyki serwowanych..
2024-12-20 13:40:36Twój zakres obowiązków, Planowanie procesu produkcji w cateringu eventowym., Zarządzanie zespołem kucharzy i pomocników (5-10 osób)., Układanie menu, wyliczanie food costu oraz współtworzenie nowych ofert kulinarnych., Kontrola jakości dań oraz..
2024-12-17 10:40:44Twój zakres obowiązków, Organizacja pracy zespołu kucharzy , Tworzenie menu i wprowadzanie nowych potraw z uwzględnieniem sezonowości i kosztów, Kontrola stanów magazynowych , Zarządzanie zaopatrzeniem kuchni, w tym zamawianie i kontrola..
2024-12-12 11:40:41Twój zakres obowiązków, Jak będzie wyglądała Twoja praca?, , · podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna..
2024-12-06 12:40:39Twój zakres obowiązków, organizacja i nadzór kuchni,, zarządzanie podległym zespołem kuchennym (rekrutacja, szkolenia, planowanie czasu pracy, egzekwowanie standardów),, tworzenie menu z uwzględnieniem sezonowości oraz bieżących trendów,, troska o..
2024-12-05 17:40:28Twój zakres obowiązków, Dość standardowe, ale ze szczególnym podkreśleniem, że szukamy poważnego kandydata na długoterminową współpracę (standardem w naszej firmie jest: 5 - 10 lat), - Zarządzanie zespołem kuchennym i planowanie grafiku pracy..
2024-12-05 15:40:45Twój zakres obowiązków, Planowanie menu i kreowanie nowych dań, Nadzór nad całym działem kuchennym, Zarządzanie zespołem kucharzy oraz pomocników kuchennych, Kontrola jakości potraw i zapewnienie ich zgodności z normami gastronomicznymi,..
2024-12-02 14:40:46Restauracja TreOrsiPizza na terenie Warszawa Włochy zatrudni pracownika z doświadczeniem na stanowisko kucharz- Zastępca Szefa Kuchni. Praca na stałe lub do dłuższej współpracy, Oferujemy: pracę w młodym, dynamicznym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie
2024-12-02 13:51:38Twój zakres obowiązków, Opracowywanie i prowadzenie warsztatów kulinarnych., Prowadzenie szkoleń i pokazów., Wsparcie przy event’ach realizowanych przez Akademię Inspiracji Makro., Wspieranie naszych klientów w ich biznesach poprzez tworzenie kart..
2024-12-02 09:40:36Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla
2024-11-29 15:35:05Twój zakres obowiązków, Planowanie procesu produkcji w cateringu eventowym., Dbałość o jakość, wygląd i walory smakowe przygotowywanych dań. , Zarządzanie kilkuosobowym zespołem – planowanie i organizacja pracy, egzekwowanie standardów i..
2024-11-28 21:40:05WERSAL CATERINGTwój zakres obowiązków, - Tworzenie i aktualizowanie menu oraz receptur, - Zarządzanie zespołem kuchennym i harmonogramami, - Nadzorowanie jakości potraw i prezentacji, - Kontrola zapasów i zamówień produktów, - Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa..
2024-11-14 14:40:41Twój zakres obowiązków, Układanie grafików oraz rozliczanie czasu pracy podległego personelu, Zarządzanie i kontrola jakości posiłków na każdym etapie przygotowywania, Nadzór nad stanami magazynowymi, optymalizacja zamówień oraz minimalizacja..
2024-11-08 16:40:29Ul. Kazachska 1
2024-10-31 08:54:05SYLVIA CRYSTALS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄTwój zakres obowiązków, Tworzenie nowych receptur, układanie menu i racjonalne wykorzystanie surowców, Kontrola jakości dań wykonywanie dań zgodnie z przyjętymi normami i recepturami, Kontrola zapasów oraz składanie zamówień, Zarządzanie grupą..
2024-10-30 10:40:41Twój zakres obowiązków, Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za organizację i nadzór prac kuchni podczas przygotowywania dań na wydarzenia cateringowe. Będzie zajmować się również kreacją menu z uwzględnieniem sezonowości i..
2024-10-15 17:40:42Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw i dań kuchni hiszpańskiej zgodnie z recepturami i obowiązującymi standardami;, trzymanie porządku i dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny zgodnie z zasadami BHP oraz HACCP;,..
2024-10-14 16:40:34Twój zakres obowiązków, Gotowanie istniejących dań dla cateringu., Planowanie і opracowywanie menu., Przygotowywanie nowych receptur., Inicjatywa i odpowiedzialność w pracy., Przestrzeganie zasad higieny...
2024-10-09 12:42:28Twój zakres obowiązków, Planowanie menu i kreowanie nowych dań, Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych potraw zgodnie ze standardami, Zarządzanie podległym zespołem i prowadzenie szkoleń personelu, w tym wdrażanie nowych pracowników,..
2024-10-08 21:40:03Twój zakres obowiązków, NADZOROWANIE PRODUKCJI WEDŁÓG STANDARDÓW, PLANOWANIE PRODUKCJI DZIENNEJ, NADZOROWANIE SERWISU W GODZINACH OTWARCIA RSTAURACJI, SZKOLENIE NOWYCH KUCHARZY WDRAŻANIE W PRACE NA SERWISIE I NAUKA PRODUKCJI, TOWAROWANIE LOKALU,..
2024-10-08 20:40:04Twój zakres obowiązków, tworzenie karty menu o profilu kuchni hiszpańskiej wg założonego poziomu FC;, przygotowywanie potraw wg obowiązujących standardów;, zarządzanie zespołem i organizacja pracy kuchni;, zakupy i współpraca z dostawcami w..
2024-10-08 14:40:48Twój zakres obowiązków, Sporządzanie grafików oraz rozliczanie czasu pracy podległego personelu, Kontrola działu kuchni oraz stanów magazynowych, w tym: przeprowadzanie inwentaryzacji, Współodpowiedzialność za food cost, Dbałość o przestrzeganie..
2024-10-07 15:40:53Przedszkole z Oddziałami Integracyjnymi nr 442 zatrudni kucharza / szefa kuchni od 1 września 2024 r
2024-08-27 13:07:34Twój zakres obowiązków, - Nadzór nad przygotowywaniem potraw i zachowaniem standardów jakości, - Zarządzanie zespołem kucharzy i pomocników kuchennych, - Planowanie i organizowanie pracy w kuchni, - Kontrola stanów magazynowych i zamawianie..
2024-12-20 15:40:40Twój zakres obowiązków, Pomoc w organizowaniu i nadzorowaniu pracy innych pracowników kuchni, Planowanie menu i sporządzanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, Kontrola jakości przygotowywanych dań oraz zapewnienie zgodności z normami..
2024-10-16 10:41:04Nowo powstałe bistro w centrum Warszawy zatrudni szefa kuchni Szef kuchniObowiązki •zarządzanie podległym zespołem pracowników •przestrzeganie systemów HACCAP i BHP kierowanie, planowanie, koordynowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z
2024-12-14 07:01:27Monika Jakubiak MJ GovernessTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie najwyższej jakości dań , Kreowanie i nadzór nad jakością serwowanych dań, Układanie receptur i kontrola marżowości dań , Zarządzanie zespołem kuchni , Zamawianie towaru i negocjowanie umów z dostawcami,..
2024-11-19 13:40:47